Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi'nde Ücretsiz İnternet Hizmeti

Şehzadeler Belediyesi, kısa bir süre önce hizmete açtığı Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi'nde vatandaşlara 7/24 hizmet ve ayrıcalıklı bir imkan sunuyor. Kütüphanede ders çalışan ve sınavlara hazırlanan vatandaşlar için aylık 1500 dakikalık ücretsiz internet kullanımı sağlanıyor.

Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi'nde Ücretsiz İnternet Hizmeti
29 Ocak 2024 - 12:22
Hizmetle ilgili bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  kütüphanenin sadece bir bilgi kaynağı olmanın ötesinde bir topluluk merkezi olma misyonu taşıdığını belirtti.


Başkan Çelik , "Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi'nde öğrencilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın bilgiye daha kolay erişim sağlaması için çeşitli imkanlar sunuyoruz.


Bu kapsamda, ders çalışan ve sınavlara hazırlanan vatandaşlarımızın internet ihtiyaçlarını karşılamak adına aylık 1500 dakikalık ücretsiz internet kullanımı imkanı tanıyoruz." dedi. Kütüphanede bulunan geniş koleksiyon, sessiz çalışma alanları ve şimdi eklenen internet imkanıyla Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi, Şehzadeler ilçesinde öğrenmeye ve bilgiye ulaşma konusunda önemli bir merkez olmaya devam ediyor.

Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi'nde vatandaşlara ayrıca belli saatlerde ücretsiz çay ve çorba ikramları da yapılıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum