Özkan'dan Özel'e Tepki

CHP'den aday gösterilmeyen Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Menderes programına katılmadı.

Özkan'dan Özel'e Tepki
14 Mart 2024 - 11:46
Yerel seçim sürecinde aday gösterilmeyen belediye başkanları görevde ki son günlerinde yaptıklarıyla gündem oluyor. Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan da partisinin Genel Başkanı Özgür Özel'in Menderes'te ki halk buluşmasına katılmayarak tepki çekti.

Maske ile ayrıldı

Hasta olduğu nedeniyle programa katılmadığı söylenen Özkan'ın gün boyu belediyede olduğu, Özel'in Menderes'teki programın başlamasına yakın bir zamanda yüzünde maske ile belediyeden ayrıldığı iddia edildi.


Örgüte kapılar kapalı

Özkan'ın aday gösterilmemesi nedeniyle ilçe örgütüyle de ters düştüğü gelen bilgiler arasında. Seçim çalışmalarında partiye destek vermediği ve parti örgütüne belediyenin kapılarını kapattığı da Menderes'te konuşuluyor. Özkan'ın CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek'in hiçbir programına katılmadığı ve Çiçek'e destek vermediği, AK Parti'nin adayı Sinan Akdeniz'e yakın olan isimler ile sürekli görüştüğü de gelen duyumlar arasında.

Belediyede işçi patlaması

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan'ın görevinde ki son günlerde belediyeye işçi alımlarında artış yaşattığı da Menderes'in gündeminde. Son haftalarda belediyeye 100'den fazla kişinin işe alındığı, belediye birimlerinde çalışanların oturacak yerinin dahi kalmadığı konuşulan iddiaların başında geliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum