Ortaklar'da 'Halit Germen' coşkusu

Ortaklar’ın Pazarkuran mevkiinde vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı’nın MHP’li Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, “Germencik hizmete aç, biz de hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

Ortaklar'da 'Halit Germen' coşkusu
23 Mart 2024 - 13:50

Yerel seçim çalışmalarına, yoğun tempoda devam eden MHP Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen’in son durağı, Germencik’in en büyük mahallesi Ortaklar oldu.
Ortaklar Seçim Ofisi önünde toplanan partilileri ve kendisine destek veren gönüllü vatandaşlar ile birlikte Germen, Pazarkuran mevkiine kadar yürüdü. Telefon ışıklarını açıp, parti bayraklarını dalgalandıran kalabalık grubun en önünde yürüyen Germen, yol güzergahı üzerindeki vatandaşları ve esnafları selamladı. Meclis üyesi adayları ve eşi Türkan Germen’in de eşlik ettiği MHP’li Germen’i Pazarkuran mevkiinde toplanan vatandaşlar, coşkuyla karşıladı.

Ortaklarda Halit Germen Coskusu Hizmet Etmeye Geliyoruz 456100 979Ff2C37B4C75B0B850F0C53F215572

“SEÇİMİ EFENDİLİĞİMİZLE KAZANACAĞIZ”
Germen, kendilerini heyecan ve coşkuyla destekleyip, yalnız bırakmayan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “5 seneden beri Germencik, hizmete aç. Biz de birbirinden değerli ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmeye geliyoruz. Seçimi efendiliğimizle dürüstlüğümüzle kalbimizin temizliğiyle kazanacağız. Devletimiz ve belediyemiz iş birliğinde, Germencik hak ettiği hizmetleri alacak” ifadelerini kullandı. 

Ortaklarda Halit Germen Coskusu Hizmet Etmeye Geliyoruz 456100 437B121Df10C8Efad85F4F411B29877E

ANNESİNE SÖZ VERDİ
Kendisini yalnız bırakmayan annesine de söz veren Germen, “Oğlun, yüzünü yere eğdirmeyecek, helali-haramı karıştırmayacak, hak yemeyecek” diyerek cefakar annelerin duaları ile seçimi kazanacaklarını sözlerine ekledi. Meclis üyesi adayları ve projelerini de tanıtmasının ardından Germen, vatandaşlarla sohbet edip, kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmadı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum