Olgun Atila'ya Narlıdere ve Balçova'dan tam destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ilçe başkanlıkları ziyaretleri kapsamında Narlıdere ve Balçova örgütleriyle bir araya geldi.  

Olgun Atila'ya Narlıdere ve Balçova'dan tam destek
22 Aralık 2023 - 13:13
Olgun Atila, ilçe örgütü buluşmalarına devam ediyor. Bugün de Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere ve Balçova İlçe Örgütlerini ziyaret eden Atila, kendisini karşılamaya gelen coşkulu kalabalık eşliğinde partililerle buluştu. Örgüt ziyaretlerinin önemini dile getiren Atila, İlçe örgütleri ile çalışmanın daima başarıyı peşinden getireceğini söyledi.
 
İlk durağı Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Başkanlığı olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’yı, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP kadın ve gençlik kolları ile partililer davul ve zurnayla karşıladı.

 PARTİLİLERDEN TAM DESTEK
Olgun Atila’nın çok çalışkan bir başkan olduğunun altını çizerek söze başlayan CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, “Bugün aramızda İzmir’imizin önündeki bir beş yılı yönetmeye aday olan Olgun Atilla Bey aramızda. Gençliğini, belediye başkanlığı tecrübesini, büyük bir şehir ve fiili tecrübelerinden, görevi layıkıyla yapacağına inandığım bir partili arkadaşımız. Ben çıktığı yolda Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı, ilçe başkanları ve tüm partililer adına kendisine başarılar diliyorum” cümleleriyle desteklerini iletti.
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ise, “İnşallah adaylığı olur. Yeni heyecandır. Yeni her zaman umuttur. Kadınlarımız ve genç arkadaşlarımız çoğunlukla adaylık için müracaat ediyorlar. Olgun Atilla'da hepimizin tanıdığı, genç yaşta siyasete emek veren, çeşitli önemli görevler yapan, Bornova gibi önemli bir ilçemizde ve daha öncesinde de büyükşehir belediye meclis üyeliği yapan bir kardeşimiz. Gerçekten dürüst, ahlaklı çalışkan, iyi bir mesleği olan, iyi bir ailesi olan çok güzel çocukları olan bir kardeşimiz. Yolu açık olsun” sözleriyle Olgun Atila’ya başarılar diledi.
 
Narlıdere gibi partisi için en yüksek seviyede oy alan bir ilçeden, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önümüzdeki Yerel Seçimler için koyduğu %35 hedefini yakalayabilmek adına tam destek isteyen Atila, “Bu hedefe ulaşabilmek için İzmir'imizde %70’e yakın oy almamız gerekiyor. Narlıdere’deki çok değerli örgütümüz, başkanlarımız en yüksek seviyede oy alıyorlar. Daha da yüksek seviyede oy alıp yine Buca’mızda Karşıyaka’mızda, Beydağ'ımızda, Konağımızda, Bergama'mızda kısacası İzmir'imizin bütün ilçelerinde en yüksek katkıyı bizim Cumhuriyet ve Atatürk çocukları olarak bu önemli yolculukta ortaya koymamız gerekiyor” dedi.
 
GENÇLER DESTEKLENECEK
Özellikle kadınlara ve gençlere verdiği önemi her yerde dillendiren Atila, daha önce gerçekleştirdiği projelerden örnekler vererek eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması gerektiğini belirtti. “Atatürk'ün ve Cumhuriyetin kalesi olan İzmir'imize de yakışan bir şekilde çağdaş, ilerici, Atatürkçü gençlerle umudumuzu ve geleceğimizi daha yukarıya taşıma gibi hedefimiz var” sözleri ile Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak’ın kendi döneminden Bornova Belediyesi sporcusu olduğundan bahseden Atila, “Üniversite kentlerinde üniversite öğrencilerinin daha kolay yaşaması için fırsatlar sağlamamız lazım. Öğrencilikleri bittikten sonra çok önemli görevlere geldiklerinde tek ricamız İzmir'le ilgili herhangi bir konu geldiğinde gözü kapalı iyilik ve güzelliklere imza atmasının önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
 
BALÇOVA’DA COŞKUYLA KARŞILANDI
Saha çalışmalarına Balçova ile devam eden Olgun Atila’yı Balçova ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Başkan Yardımcısı Selami Karateke karşıladı. Toplantıda tam kadro ilçe örgütü, belediye başkan adayları ile meclis üyeleri de hazır bulundu. CHP Balçova İlçe Başkanı Aküzüm ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Atila’nın tüm ilçe başkanlıklarını tek tek geziyor olmasının onlar için çok kıymetli olduğunu dile getirerek başarı dileklerini sundu.
Olgun Atila burada yaptığı konuşmada değişime işaret ederek “Çıkmış olduğumuz bu güzel yolculukta amacımız siyasete yeni bir soluk, yeni bir nefes, yeni bir heyecan kazandırabilmek. Türkiye'deki değişimi Cumhuriyet Halk Partisi'nde başlayan değişimi Türkiye'de de değişime öncülük etmek, gençlerin ve kadınların bu yolda daha önce olması için ve biz de sayın genel başkanımız Özgür Özel'e yoldaş olabilmek için çıktığımız bu önemli yolculukta bugün Balçova’da evimizdeyiz. Bizim referansımız ilçemizde yaptıklarımızdı. Hedeflediğimiz oy oranı yüzde yetmiş beş ve Balçova’da minimum yüzde yetmiş bekliyoruz” dedi.

“İZMİR SÜPER LİGE ÇIKMALI”
Konuşmasında kent ulaşımında çalışmalar yapacaklarının üzerinde duran Atila “Ulaşımda önemli adımlar atmalıyız. Yeni yollar yapılmalı, sorunlu yollarda yeniden düzenlemeye gidilmeli ve yeni bir ulaşım planlaması yapılmalı. Deniz ulaşımında deniz taksi uygulamasını getirmek istiyoruz. Öte yandan elektrikli ulaşım ağını daha da büyütmeliyiz. Tüm bunları ortak akılla çözeceğimize inanıyorum” dedi.
Olgun Atila, İzmir partisi olduklarını bir kez daha yineleyerek, İzmir’in süper lige çıkması gerektiğine vurgu yaptı. Atila şunları aktardı; “İzmir ne yazık ki bilinmiyor. İzmir sürekli üreten, sürekli kalkınan bir şehir olmalı. Bu yüzden siyasete katılım çok önemli. Türkiye'de İzmir'in bir sözü ve bir karşılığı olmalı. Bunu her anlamda yapabileceğimize inanıyorum.”
Balçovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dikmen de Atila’ya aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek Atila’nın tecrübeli ve başarılı bir siyasetçi olduğunu “Olgun Atila’nın Balçova’ya hizmet edecek, katkı koyacak bir siyasetçi olduğunu biliyoruz. Yanınızda olmaya devam edeceğiz. Zaten tecrübelisiniz. Sizin için inşallah hayırlı olacaktır. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum