Mustafa Ceceli'den Germencik'te muhteşem konser

Germencik İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali, Mustafa Ceceli konseri ile son buldu. Ünlü sanatçı Ceceli, konser alanını dolduran hayranlarına enerjisi, dansları ve sahne performansıyla muhteşem bir gece yaşattı.

Mustafa Ceceli'den Germencik'te muhteşem konser
26 Eylül 2022 - 09:18
Germencik Belediyesi tarafından, bu yıl 19’uncusu düzenlenen İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali, sona erdi. Üç gün süren ve ilk iki gününde Derya Uluğ ve Selcan Temel’in sahne aldığı festivalin kapanışını ise Mustafa Ceceli yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konser, yoğun ilgi gördü. Aydın’ın çeşitli ilçelerinden konsere gelen hayranları ile buluşan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, şarkıları ve sahne performansı ile beğeni topladı. Ceceli’nin söylediği birbirinden güzel şarkılara eşlik eden vatandaşlar, doyasıya eğlendi.
ÇİÇEK VERDİ
Konsere kısa süreliğine ara verilirken, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’ye Belediye Başkanı Öndeş, konser için teşekkür ederek, İnya ürünleri ve çiçek verdi. Hediyeleri kabul eden Ceceli, konserine kaldığı yerden devam etti. Ceceli, hayranlarına gecenin geç saatlerine kadar eğlence dolu anlar yaşattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum