MHP'li Germen, doğa harikasına sahip çıkacak

MHP Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, hükümet ve belediye iş birliği ile Hıdırbeyli Göleti’nin etrafında, mesire alanı inşa edeceklerini belirterek, “Hıdırbeyli Göleti’nin çevresini, cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz” dedi.

MHP'li Germen, doğa harikasına sahip çıkacak
18 Mart 2024 - 13:51

Hıdırbeyli Mahallesi'nde yer alan Hıdırbeyli Göleti, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzaklaşıp, kafa dinlemek veya çocukları ile birlikte doğada güzel zaman geçirmek isteyen vatandaşların vazgeçilmez adreslerinden birisi oldu. Germencik'in içinden ve dışından gelen vatandaşları ağırlamaya devam eden Hıdırbeyli Göleti, zeytin ve çam ağaçları arasında yer alıp, muhteşem bir manzaraya sahip olmasına rağmen ilgisiz kaldı. Gölün çevresinde vatandaşların yemeğini yiyip çayını içebileceği herhangi bir tesis bulunmadığı gibi sıradan tahta banklar bile yer almıyor.

Mhpli Germen Doga Harikasina Sahip Cikacak Hidirbeyli Goleti Cazibe Merkezi Olacak 454678 8C0584Fd3B62B1Dc89E751A9D1Cf83Ab

“SEN NASIL YAPACAKSIN?”

Adeta kaderine terk edilen doğa güzelliğine Cumhur İttifakı’nın MHP’li Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen sahip çıktı. Germen, Hıdırbeyli Göleti için hazırladığı proje ile vatandaşları heyecanlandırdı. Hayata geçirecekleri proje ile Hıdırbeyli Göleti'nin çevresini, cazibe merkezi haline dönüştüreceklerini belirten Germen, "Hıdırbeyli Göleti’nin güzelliği, herkes tarafından biliniyor. Halkımızın teveccühü ile biz göreve geldiğimizde Hıdırbeyli Göleti Projemizi gerçekleştirmek için düğmeye basacağız. Muhteşem bir manzara sunan gölün çevresini, hayata geçireceğimiz proje ile Germencik ve Aydın’ın hayalini kurduğu, halkımızın gitmek için sabırsızlandığı bir cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Mesire alanları inşa edip, halkımızın rahat ve ferah bir biçimde zaman geçirmelerine imkan sunacağız. Hıdırbeyli Göleti ile ilgili projemizi açıkladığımızda vatandaşlarımızın, ‘Senden önceki belediye başkanları yapamadı, peki sen nasıl yapacaksın?’ gibi soruları ile karşı karşıya kalıyoruz. Devletimiz ve belediyemiz el ele verdiğinde, yapamayacağımız hiçbir proje yok. Yerel ve genel iktidar bir olduğunda Germencik, büyümekle kalmayacak, aynı zamanda gelişecek ve kalkınacak. İlçemizin hak ettiği hizmetlere kavuşması için vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum