Menderes'te Muhtar İlkay Çiçek başkanlık için yola çıktı

Yerel seçimler için Menderes’te Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek CHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Menderes'te Muhtar İlkay Çiçek başkanlık için yola çıktı
17 Ekim 2023 - 09:54
Kasım ayında gerçekleşecek olağan kurultaya hazırlanan CHP’de genel başkanın kim olacağı merakla beklenirken yerel seçim çalışmaları da aralıksız devam ediyor. İzmir’de ilçe belediye başkanlıkları için aday adayları da ortaya çıkmaya başladı. CHP’den Menderes Belediye Başkanlığına aday adayı olacağı iddia edilen Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek ise bu iddiaları doğru çıkarttı. Çiçek, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla yerel seçimler için Menderes’ten aday adayı olduğunu açıkladı.

Güçlü belediye, yaşanabilir Menderes
Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevini de sürdüren İlkay Çiçek yapmış olduğu hizmetlerle her kesimin takdirini topladı. Muhtarlık görevinde fark yaratan Çiçek, bu vizyonunu belediye başkanlığına taşımak istediğini açıkladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Çiçek, ‘’ Güzel ilçemizde yaşayan, hizmet eden biri olarak hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini çok iyi biliyorum. İlçemizi geliştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Menderes bırakmak amacındayım. Menderes’imize güçlü bir belediye ile daha iyi hizmet verebilmek için aday adayıyım. Hemşehrilerimizin desteği yolumuza ışık tutacaktır’’ mesajını verdi.
Genel Başkan’a ziyaret
CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı İlkay Çiçek, Muhtarlar Dernek Başkanı olarak 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle İzmirli muhtarlarla birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret edecek. Cuma günü gerçekleşecek görüşmede Çiçek’in aday adaylığıyla ilgili CHP Lideri’ni de bilgilendirmesi bekleniyor.
Yaptıklarıyla dikkat çekiyor
37 yaşındaki Çiçek’e muhtarlık görevini sürdürdüğü Cüneytbey Mahallesi sakinleri başta olmak üzere ilçe genelinden vatandaşlar da büyük destek veriyor. Gençlik kollarından yetiştiği CHP’de 22 yıldır aktif siyasetin içerisinde bulunan Çiçek, 5 yıldır sürdürdüğü muhtarlık görevinde 20 sosyal sorumluluk projesine imza attı. 2022 yılında Fark Yaratan Muhtarlar Yarışması’nda ‘’ doğa ile uyum, kapsamlı atık yağ’’ projesi ile 1300 muhtar arasından birincilik elde etti. 2020-2022 arası Menderes Kent Konseyi Kurucu Başkanlığı görevinde de bulunan İlkay Çiçek, halen Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevini de sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum