Menderes'te Ekicioğlu sesleri

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılması sonrası CHP içinde başkan adaylığı için Fatma Ekicioğlu'nun ismi ön plana çıktı.

Menderes'te Ekicioğlu sesleri
11 Temmuz 2022 - 12:03
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından göMenderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılması sonrası CHP içinde başkan adaylığı için Fatma Ekicioğlu'nun ismi ön plana çıktı.zler yeni başkanın kim olacağına çevrildi. Kulislerde meclis üyesi Fatma Ekicioğlu'nun ismi dikkat çekiyor. Meclis üyesi Fatma Ekicioğlu'nun hem ziraat mühendisi olması nedeniyle çiftçilerle bağının gücü, hem kadın koopertifleri başta olmak üzere kadın girişimcilere verdiği destekler nedeniyle Menderes'te ismi bir adım öne çıkan isim oldu. 

Cumaovası doğumlu olan 53 yaşındaki Fatma Ekicioğlu'nun 1991 yılından beri parti üyesi olması ve aktif görevlerde yer alması partide de etkin olduğunu gösteriyor. 2015-2019 yılları arasında CHP Menderes İlçe yönetiminde görev alan Ekicioğlu, ilçe örgütünde de herkesin onayladığı isim olarak kulislerde yer aldı. 



İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olmasının yanısıra  büyükşehir meclisinde tarım komisyonu başkanı olması ve parti üyeleriyle tam bir uyum içerisinde çalışması nedeniyle Ekicioğlu'nun adaylığına sıcak bakılıyor. 

Sadece parti örgütünde değil Menderes halkının da yakından tanıdığı Ekicioğlu, ilçede hem Cumaovalıların hem göçmenlerin hem üreticilerin hem de sahil bandında ki vatandaşların başkanlığına tam not verdiği isim. 

Fatma Ekicioğlu, 18 Temmuz Pazartesi günü CHP'nin başkanlık seçiminde ki en güçlü adayı olarak görülüyor. Parti içerisinde de gelen duyumlarda da kadın aday ile seçime gidilmesi gerektiği Ekicioğlu'nun adaylığını güçlendiren bir etken.

YORUMLAR

  • 0 Yorum