Menderes İçin Yola Çıktı Kılıçdaroğluyla Görüştü

CHP Menderes Aday Adayı İlkay Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Menderes İçin Yola Çıktı Kılıçdaroğluyla Görüştü
02 Kasım 2023 - 13:18

CHP’den aday adaylığını açıklayan Menderes Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla da bir araya geldi.

Mecliste görüştü

CHP Menderes Aday adayı İlkay Çiçek’in ilk durağı Anıtkabir oldu. Ata’nın huzuruna çıkan Çiçek ardından TBMM’de ziyaretler gerçekleştirdi. İzmir Milletvekilleri ile görüşen Çiçek CHP’nin grup toplantısına katılarak genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme ilişkin değerlendirmelerini dinledi. Çiçek, grup toplantısının ardından Kılıçdaroğlu’yla da bir araya geldi.

Hayalleri gerçeğe dönüştürmek

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan CHP Menderes Aday Adayı, Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek, ‘’ Menderesimizin geleceğine katkı sunmak için çıktığımız yolculukta çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Ankara’da temaslarımızı gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz ile bir araya geldik, partimizin grup toplantısına katılarak Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerini dinledik. Ardından kendisiyle görüşme fırsatımız oldu. Genel Başkanımıza Menderes için hayallerimiz olduğunu ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek istediğimizi ifade ederek adaylık sürecimizle ilgili bilgiler verdik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için teşekkür eder, kurultay sürecinde başarılar dilerim.’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum