MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: "Evin ruhu yok"

MasterChef programıyla adını duyuran Tahsin Küçük 2+1 evinin kapılarını ilk kez açtı. Kocaman giyinme odası ise dikkat çekti.

MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: "Evin ruhu yok"
29 Nisan 2024 - 13:00

Sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programı her hafta farklı bir ünlü ismin evine konuk oluyor.

EVİNİ GEZDİRDİ

 

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Tahsin Küçük sosyal medya paylaşımları ve renkli kişiliğiyle adından söz ettiriyor.


Şef Tahsin Küçük evinin kapılarını ilk kez Evrim Akın İle Ev Gezmesi programına açtı. Küçük, evinin her yerini gezdirmeyi ihmal etmedi.


Tahsin Küçük'ün 2+1 evininin salonunda koltuklardan duvarlara, duvarlardan mobilyalara kadar her şey gri...


Küçük'ün evi Amerikan mutfak tarzı... Oturma grubunun hemen yanında yemek masası yer alıyor.


Ünlü şef'ten sohbet ettiği sırada bir de itiraf geliyor. Küçük, uzun bir süre yarışmada yemek yapınca evde çok mutfağa girmediğini söyledi.

 


Küçük, yatak odasında mobilya tercihini beyazdan yana yapmış. Evde bulunan objelerin ise turuncu renkte olması dikkat çekiyor.

 


Ünlü şef'in giyinme odasında boydan boya uzanan dolap tıka basa kıyafet doluydu. Sosyal medyada Küçük'ün eviyle ilgili yorum yağdı.

 


Sosyal medyada Tahsin'in eviyle ilgili ,"Ne kadar düz bir ev", "Evin ruhu yok", "Tahsin'in evinin daha renkli olmasını beklerdim" gibi yorumlar yapıldı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum