MasterChef Sergen 3 ay önce açtığı köftecisini kapattı!

MasterChef Sergen Özen Tekirdağ'da açtığı köfteciyi 3 ay olmadan kapatmak zorunda kaldı. Ortaklarıyla yaşadığı sorunları anlatan Sergen Özen "Benim aptallığım" diyerek her şeyi anlattı. Sergen Özen açıklamasında "Okumadan hiçbir şey imzalamayın" dedi.

MasterChef Sergen 3 ay önce açtığı köftecisini kapattı!
20 Eylül 2022 - 11:44

MasterChef yarışmasının geçtiğimiz sezon öne çıkan isimlerinden Sergen Tekirdağ'da açtığı köfteciyi kapattı. Sosyal medyada bu konuda çok fazla soru alan MasterChef Sergen bu konuda TikTok'ta açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezonunun başarılı isimlerinden MasterChef Sergen, 3 ay işletebildiği köfteciyi kapatmak zorunda kalmasının sebebini açık açık anlattı.

Ortakları tarafından sözleşmenin değişmesiyle şoke olan MasterChef Sergen "İş yaparken yeni sözleşmeyi imzalattılar ben de okumadım imzaladım bu benim aptallığım" dedi.

masterchef-sergen-kimdir1134072326122bee73fec6

Ortaklarının 30 yıl isim hakkını aldığını da açıklayan yarışmacı daha sonra isim hakkını kurtarmayı başardığını da söyledi. Çalışanlarının işsiz kaldığını anlatan MasterChef Sergen onlar için de elinden geleni yaptığını ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum