Madem Tirkeste yeterli su var Maski o zaman neden Tanker ile su dağıtıyormuş?

Maskinin Açıklamasına göre Tirkeş’te Gerçekler Açık ve Net! Mahalleye Saniyede 6 Litre Su Veriliyor

Madem Tirkeste yeterli su var Maski o zaman neden Tanker ile su dağıtıyormuş?
10 Ağustos 2023 - 10:09
(İsmail Aydoğan- Yerel Gözcü) - Tarafsız Gazeteci olarak Maskinin açıklamısınıda sizlere yayınlıyorum.

MASKİ Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan Saruhanlı’nın Tirkeş mahallesine yetersiz su verildiği yönündeki iddialar hakkında gerçekleri paylaştı. Mahalleye 3 adet sondaj kuyusu açan MASKİ, saniyede 6 litre verime sahip suyu Tirkeş’e ulaştırıyor. Hane sayısına göre şebekeye yeterli su veren MASKİ, Tirkeş’te içme suyu ile yapılan tarımsal sulamanın içme suyunu azalttığını belirtti. Ayrıca sosyal medyada paylaşılan videoda MASKİ’ye ait içme suyu tankerinin vatandaşlara su temin ettiği açıkça görülürken paylaşılan metinde “Saruhanlı Belediyesi’nin Gönderdiği tanker suyu ile susuzluklarını gideriyorlar” ifadeleri kullanılıyor. MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmalar da göz göre göre başka bir kurum yapmış gibi iletiliyor. Bu da gösteriyor ki yapılan paylaşımın amacı vatandaşın sıkıntısını çözmek değil MASKİ’ye yönelik olumsuz algı oluşturmak.
Diye Maski Acıklama yaparak kendini haklı çıkarmaya calışmış.

Maskı yetkilileri
Gazeteci vatandaşın sorunlarını iletir haberde canlı canlı konuşan kişiler köyde yaşayan kadınlardır
Dışarıdan gelen başka birileri değildir.
Maskı demişki su yeterli ama Maskiye ait su tankerleri su dagıtıyormuş Saruhanlı
Beledıyesıde su tankeri le su dagıtılmıyormuş ona ne demeli Demekki Maski Yeterli su verememiş Saruhanlı Beledıyesıde Tirkeşe Tanker ile su göndermiş bunun neyi yanlış 
Maskinin çelişkili acıklamasına göre Madem tirkeşte su yeterli su yeterliyse Maskı o zaman neden tanker ile su dalıyor diye sormazlar mı Maskiye.
Maskı Türkiyede en ucuz Suyu Manisalı içiyor diye açıklama yapmıştı belgesiyle onuda yayınladım  30 BSB arasında en pahalı suyu ıçen 12 inci il Manisa değilmiydi burda da Maski açıklamasında yarı yolda kalmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum