Kuşadası'ndan 6 Şubat Deprem Şehitleri İçin Kur'an Ve Lokma Hayrı

Kuşadası Belediyesi, 11 ili etkileyen ve binlerce yurttaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat depreminin 3’üncü yıl dönümünde yaşamını yitirenler için Kur’an okutulup lokma hayrı dağıttı.

Kuşadası'ndan 6 Şubat Deprem Şehitleri İçin Kur'an Ve Lokma Hayrı
06 Şubat 2026 - 17:21
Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen hayır etkinliği kapsamında, kent merkezindeki Kaya Şavkay Meydanı ile Davutlar Cumhuriyet Meydanı’nda Kur’an-ı Kerim okundu, vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Gerçekleştirilen lokma hayrına Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari de eşlik etti.

Öte yandan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 6 Şubat depreminin 3’üncü yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımladı.

Başkan Günel mesajında, “Tarihimizin en acı, en zor günlerinden biri 6 Şubat… Binlerce insanımızı kaybettiğimiz bu büyük felaketin acısını hâlâ derinden hissediyoruz. Hayatını kaybeden canlarımızı rahmetle anıyor, milletimize sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum