Kuşadası'nda Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor

Kuşadası’nda Kurban Bayramı dolayısıyla ertelenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Kuşadası'nda Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor
03 Temmuz 2023 - 14:31
Renkli ve coşkulu anlara sahne olan kutlamalar, kentin farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerle devam edecek.
Kuşadası’nda 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 97. yılı kutlamaları kapsamında, Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

Törene,
Kuşadası Liman Başkan Vekili Önder Eyigün, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Özgür Lafçı, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Daire Başkanı Barış Tarım, Kuşadası Emniyet Müdür Yardımcısı Rasim Demirelli ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Kuşadası Liman Başkan Vekili Önder Eyigün tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Daha sonra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve beraberindeki protokol üyeleri Ege Port Limanı’ndan römorkörle açılarak denize şehitlerin anısına sembolik olarak çiçek bıraktı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, gün boyunca düzenlenecek olan sergilerin yanı sıra Güvercinada’da gerçekleşecek olan yarışma ve gösteriler ile sürecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum