Kuruluş yıl dönümünde AKP'ye 4 yeni transfer: Rozetleri Erdoğan takacak
AKP’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü programında iki milletvekili ve iki belediye başkanının partiye katılması bekleniyor. İYİ Parti’den istifa eden Mehmet Mustafa Gürban ile Ümit Dikbayır’ın yanı sıra CHP’den ayrılan Erol Karadere ve Saim Zileli’nin Erdoğan’dan rozet alacağı belirtildi.
AKP'nin 25. kuruluş yıl dönümü programında iki milletvekili ile iki belediye başkanının partiye katılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı ve partinin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ümit Dikbayır, Mehmet Mustafa Gürban, Erol Karadere ve Saim Zileli'ye rozet takacağı belirtildi.
AKP, 25. kuruluş yıl dönümünü bugün Ankara'da düzenlenecek programla kutlayacak. Etkinlikte partiye yeni katılımların da açıklanması beklenirken, iki milletvekili ile iki belediye başkanının AKP'ye geçeceği belirtildi.
Sözcü'nün aktardığına göre, TBMM'ye İyi Parti'den giren, partisinden ihraç edildikten sonra bir süre CHP rozeti taşıyan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile dün akşam İyi Parti'den istifa eden Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban AKP'ye katılacak.
İki milletvekilinin katılımıyla AKP'nin TBMM'deki milletvekili sayısının 279'a yükselmesi bekleniyor.
CHP'den istifa eden iki belediye başkanı da AKP'ye geçiyor
Partiye katılacağı belirtilen diğer iki isim ise CHP'den istifa eden Giresun'un Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ile Çanakkale'nin Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün düzenlenecek kuruluş yıl dönümü programında dört isme de AKP rozetini takması bekleniyor.







YORUMLAR