KÜÇÜK MENDERES CHP'Sİ BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEK 

CHP'nin Küçük Menderes başkanlarından birlik mesajı

KÜÇÜK MENDERES CHP'Sİ BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEK 
09 Eylül 2023 - 12:28
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Küçük Menderes havzasındaki ilçe başkanları Ödemiş'te buluştu. Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ, Bayındır ve Kemalpaşa ilçe başkanları ile Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'ın katıldığı toplantıdan Küçük Menderes Havzası için birlikte yol yürüme kararı alındı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde 16 Eylül'de gerçekleşecek İzmir İl Kongresi öncesi Küçük Menderes havzasının ilçe başkanları, CHP Ödemiş İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Ödemiş'te bir araya geldi.
8 Eylül Cuma akşamı gerçekleşen toplantıya CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, Bayındır İlçe Başkanı Arif Uyguner, Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, Beydağ İlçe Başkanı Özlem Kaynak ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ile Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar katıldı.
Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi'nde devam eden kongre ve kurultay süreçleri ile akabinde başlayacak yerel seçim maratonuna dair değerlendirmeler yapıldı.
İlçe Başkanları, 16 Eylül'deki CHP İzmir İl Kongresi'nde Küçük Menderes havzası için birlikte hareket etme kararı alıp birlik-beraberlik mesajı verdi.
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, "İlçe Başkanlarımız ve değerli Belediye Başkanlarımızla son derece verimli ve anlamlı bir toplantıya imza attık. Partimizin geleceği adına birlikteliğin önemini bugüne kadar hep vurguladık. Halkımızın derin bir yoksulluğa mahkum edildiği, yönetim krizinin yaşandığı bu ortamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak gereksiz çekişmelerle, polemiklerle vakit kaybı yaşama hakkımızın olmadığını düşünüyorum. Bunun yerine kongrelerimizi ve kurultay sürecini bir yenilenme fırsatı olarak görüp birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Bu anlamda İzmir'in siyasi yaşamında geçmişten beri önemli bir yeri olan Küçük Menderes havzasını temsil eden ilçe başkanları olarak 16 Eylül'deki İl Kongremiz öncesi yol haritamızı gözden geçirdik. Küçük Menderes havzasının geleceği ve temsili anlamında kongre sürecinde birlikte yol yürüme kararı aldık. Bu birliktelik ile Kongremizde havzamız adına yeni dönemde daha da güzel ve aktif çalışmalara imza atılacağına inanıyoruz. Bu güzel birliktelik için İlçe Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Birleşerek, büyüyerek, çok çalışarak hep beraber başaracağız. İl Kongremiz ve Kurultay süreci ile birlikte başlayacak yeni dönem hepimize, havzamıza ve 100 yıllık ulu çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi'ne hayırlı olsun" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum