KSK gurbette yok

Play-Off mücadelesi veren Karşıyaka, öne geçtiği maçta Derince ile yenişemedi. Kaf-Kaf deplasmandaki 3 puan hasretini dindiremedi.

KSK gurbette yok
23 Ocak 2023 - 13:35
TFF 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Play-Off hattındaki rakiplerinden Belediye Derincespor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka, dış sahada 3 puan hasretine son veremedi. Yeşil-kırmızılılar, deplasmanlarda çıktığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. İzmir temsilcisi bu periyotta 3 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Derince önünde henüz 2. dakikada yeni transferi Yılmaz'ın golüyle öne geçen Kaf-Kaf, skor avantajını koruyamadı. Yeşil-kırmızılılar, daha önce Elazığ ve Kütahya randevularında öne geçmesine rağmen 1 puana razı olmuştu.

"TELAFİ EDECEĞİZ"
Karşıyaka Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel kritik mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını söyledi. Selahaddin Dinçel, "Çok erken gol bulduk, öne geçtik. Ardından oyunu biraz dengeledik. O esnada gol yedik ve ilk yarı 1-1 bitti. Fakat rakip sağlam oynadı. Biz de hem takım hem de bireysel olarak bir önceki hafta gösterdiğimiz performansın çok daha uzağında performans gösterdik. Kaybımızı da telafi edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum