KSK'de büyük zirve

Divan Kurulu Başkanı Atakan Karakaplan ile bir araya gelen Başkan Turgay Büyükkarcı, genel kurula seçim maddesi eklenmeyeceğini ekledi.

KSK'de büyük zirve
11 Mart 2023 - 09:38
Karşıyaka'da eski basketbol şube başkanı İlker Ergüllü'nün mayıs ayındaki olağan mali genel kurula seçim maddesi eklenirse aday olacağını açıkladığı Karşıyaka'da büyük zirve gerçekleşti. Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetim, divan kurulu yönetimiyle bir araya geldi.

TOPLANTI VERİMLİ GEÇTİ
Divana kulübün mali durumu, borçları, yeni tesis planları ve gelişmelerle ilgili bilgi veren Başkan Turgay Büyükkarcı'nın mayıs ayındaki genel kurula seçim maddesi ekleme düşüncelerinin kesinlikle olmadığını tekrarladığı öğrenildi. Kaf-Kaf'ta yeni yönetimin seçileceği kongre normal bulunuyoruz. Kulübün mali durumu detaylı olarak anlatıldı. Mevcut tesislerimizin ise son durumları gözden geçirildi ve branşlarımızın sportif anlamdaki son durumları hakkında bilgi ve görüş alışverişi yaptık. Tüzüğümüzde yapılması gereken değişiklikler için genel kurul yapılması konusunda vardığımız fikir birliği ile sonuç olarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum