Kozları tecrübe

Pazar günü oynanacak 3 hayati derbide rakibin kilidini açmak için deneyimli isimlere büyük iş düşecek. Kritik maçlar öncesi Altay Marco Paixao, Denizlispor Gökhan Süzen, Altınordu Ali Özgün, Bodrumspor Kenan Özer, Göztepe Yasin Öztekin, Manisa FK Junior Fernandes gibi tecrübeli isimlerine güveniyor

Kozları tecrübe
05 Mayıs 2023 - 08:10
Spor Toto 1. Lig'de 36. hafta müsabakaları Ege ekipleri için hayati önem taşırken, bitime üç hafta kala oynanacak 3 derbi karşılaşması takımların kaderini çizecek. Altı Ege ekibinin kıyasıya rekabetine sahne olacak zorlu mücadelelerde takımlar ise tecrübeli isimlerine güveniyor.Bu kritik karşılaşmalarda tüm ekiplerin kozları tecrübeli isimleri olurken, Altay golcüsü Paixao'yla, Denizlispor Gökhan Süzen'le, Altınordu Ali Özgün'le, Bodrumspor Kenan Özer'le, Göztepe Yasin Öztekin'le, Manisa FK ise Fernandes'le rakibinin kilidini açmaya çalışacak.

ALİ-KENAN KAPIŞMASI
Alt basamaklardan kurtulmak isteyen Altay'ın sahasında küme düşmesi kesinleşen Denizlispor'u konuk edeceği maçta en önemli kozu olacak olan 38 yaşındaki Paixao, geride kalan süreçte rakip ağları 18 kez sarstı. Bu sezon istediği performansı sergileyemeyen yeşil-siyahlılarda ise 32 maçın tümünde ilk 11'de başlayan ve 2 gol, 7 asistlik performans gösteren 35 yaşındaki Gökhan Süzen öne çıkan isim olarak dikkat çekiyor.
Ateş hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapan bir başka İzmir ekibi Altınordu'nun deplasmanda Bodrumspor karşısında çıkacağı puan avında en güvendiği isimlerden biri ise 33 yaşındaki Ali Özgün olacak.
Devre arasında Menemen FK'dan kadroya katılan ve görev yaptığı 12 mücadelede 9 gol, 1 asistlik performans sergileyen gurbetçi forvet, kırmızı- lacivertlilerin kazandığı 14 puana direkt etki etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum