Koşukavak ilaç gibi geldi

Levent Eriş ile 21 haftada 7 galibiyet alabilen Manisa FK, Yalçın Koşukavak yönetiminde henüz 7 maçta 5 galibiyete ulaştı, Play-Off inadını sürdürdü

Koşukavak ilaç gibi geldi
07 Nisan 2023 - 07:58

POR Toto 1. Lig'de Play-Off mücadelesini sürdüren Manisa FK'ya teknik direktör Yalçın Koşukavak ilaç gibi geldi. Sezona başladığı Levent Eriş ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar, 7 haftadır takımın başında olan Yalçın Koşukavak ile çıkışa geçti.

7 HAFTADA LEVENT ERİŞ'İ GEÇTİ
BU süreçte oynanan yedi mücadelede 5 galibiyet ve 2 de yenilgiyle 15 puanı hanesine yazdırmayı başaran Manisa temsilcisi, kendisini tekrar Play-Off yarışına dahil etti. Sezona başladığı deneyimli teknik adam Levent Eriş'le çıktığı 21 karşılaşmada 7 kez galibiyet sevinci yaşayan Manisa FK, Yalçın Koşukavak ile çıktığı henüz 7 maçta 5 galibiyete ulaştı. Savunma ve hücum anlamında iyi bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, yine Koşukavak ile birlikte bu sezon ilk kez 3'te 3 yaptı. Manisa ekibi yarın Sakaryaspor deplasmanından da puan ya da puanlarla dönerek yakaladığı çıkışı sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum