Kiraz'da sokak hayvanlarına bakımevi projesi

"Kiraz’da sokak hayvanları için Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli atıldı." 

Kiraz'da sokak hayvanlarına bakımevi projesi
07 Eylül 2022 - 09:27
Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR KUTLU, yaptığı açıklamada, 3 bin metrekaresi açık, 950 metre karesi ise kapalı olan ve ihalesi yapılıp inşaatına başlanan Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bugün temelini attıklarını ifade etti. 



Saliha ÖZÇINAR KUTLU, şöyle konuştu, "Tesisimiz, can dostlarımızın kapalı tutulduğu bir barınak değil, tedavi ve aşılamalarının yapıldığı bir bakımevi olarak hizmet verecek. Bugün sayın rektörümüz Nükhet hocamızla birlikteyiz ve ilçemizin göz bebeği Veteriner Fakültemiz bu tesisin hekimlik hizmetini yürütecek. Daha önce yaptığımız işbirliği protokolü burası için de geçerli olacak.

Hekimlerimiz tarafından gerekli tedavileri yapılarak sağlıklarına kavuşan hayvanlarımız, yine ekiplerimiz tarafından doğal yaşam alanlarına bırakılarak hayatlarına kaldıkları yerden devam edebilecekler. Kiraz'ın önemli problemlerinden biri olan sokak hayvanları konusunda ilçemiz için insancıl bir çözüm üretecek olan Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sayın Rektörümüze ve emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum