İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ünal'dan Anlamlı Davet

10 şehirde yıkıma neden olan büyük depremlerde son verilere göre 16 bin 546 kişi hayatını kaybetti, 66 bin 132 kişi yaralandı.

İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ünal'dan Anlamlı Davet
10 Şubat 2023 - 16:52
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olan 7.7. ve  Elbistan İlçesi merkez üssü olan 7.6 depremde 10 ilimiz yerle bir oldu.
Bu zor zamanlarda birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini hatırlatan İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ünal “Gün, siyaseten rant devşirme zamanı değil, birlik zamanıdır” diyerek şöyle devam etti. 
Ünal “Yüzyılın felaketini yaşadığımız ve bir devletin tek başına altından kalkmasının imkansız olduğu bu felakette, büyük milletimizin gösterdiği bu dayanışma örneği, sadece milletimize has bir özellik olup, İzmir ve Menemenli hemşerilerimize şükranlarımızı ve minnet duygularımızı ifade etmek isterim.
İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte, ateşe su taşıyan karınca misali, Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak, görev sürem sonuna kadar meclis oturumlarından alacağım huzur hakkı bedellerini, depremde zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere AFAD ve Ahbap kuruluşlarına bağışlıyor, tüm mevkidaşlarımı da bu konuyla alakalı tavır ve karar almaları için davet ediyorum.
Gün, siyaseten rant devşirme zamanı değil, birlik zamanıdır. Tüm siyasi söylemlerin 3 ay rafa kaldırılmasını öneriyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum