İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ'NDEN 8 MART ÖZEL ETKİNLİĞİ

İzmir’in İlk Kadın Başkan’ı Özlem Tezişçi, II.Başkan Metehan Karataş Genel Sekreter Aslı Çiftçikara ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Yetkin tarafından umut ve mutluluğun simgesi sarı çiçekler armağan edildi.

İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ'NDEN 8 MART ÖZEL ETKİNLİĞİ
11 Mart 2024 - 15:18
Etkinlik sonrası sosyal medyadan demeç veren Başkan Tezişçi;

“8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun, Kadınlara karşı her türlü şiddetin son bulduğu, insana yaraşır bir şekilde hakkın, adaletin, her alanda eşitliğin sağlandığı umut dolu yarınlara” mesajını verdi.

Konuya ilişkin ayrıca 2.başkan Metehan Karataş:
“Beşiktaş Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu’dur. Bizler dernek olarak kentimizde Beşiktaşlılığı olabildiği kadar tabana yayıp, Kadınların ve genç Beşiktaşlıların Kongre üyeliğini önemsiyoruz.

İlk Kadın başkanımızın seçme gayretimiz ve başarımız bunun en güzel örneğidir.
Kurumsallaşma yolunda şahsen tribünden yükselen her sesin, kongrede Beşiktaş geleceğine dair bir oy olabilirse biz o zaman daha adil ve hak ettiğimiz gibi yönetiliriz düşüncesindeyim.

Mevcut başkanımız Sayın Hasan Arat ve yönetim kurulumuzun da benzer düşüncelerde olması camiamız için çok ama çok önemli bir fırsattır. Üyelik için özellikle hanımefendiler ve genç kartallar üyeliğin temel şartlarından referans imza konusunda derneğimize başvurabilir. Ön incelemeleri ve imzaları tamamlayıp kulübümüze teslim ediyoruz. Kulübümüzde ayrıca şu an resmi olarak düşmüş bir sicil kurulu var. Kulüp organlarına da bu vesile ile destek olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum