İYİ Parti'de gündem İzmir Kongresi: Dervişoğlu'nun toplantısı sonrası manidar paylaşım!

İl başkan adaylarında Genç ve Yar'ın Doğan lehine, Keskin'in de Bezircilioğlu'nu destekleme kararıyla yarıştan çekildikleri süreçte İzmir Milletvekili Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Akalın ve Kocaeli Milletvekili Türkkan İzmir'de düzenlediği basın toplantısında Genel Başkan'ın tüm adaylara eşit mesafede olduğunu vurguladıkları açıklamalarda bulundu. Bu toplantı sonrası kulislerde Bezircilioğlu'nu desteklediği ileri sürülen Karakaş'tan manidar bir Akşener ile görüşme paylaşımı geldi.

İYİ Parti'de gündem İzmir Kongresi: Dervişoğlu'nun toplantısı sonrası manidar paylaşım!
20 Ocak 2023 - 08:33

İYİ Parti'de pazar günü gerçekleşetirilecek İzmir Kongresi öncesi peş peşe önemli gelişmeler yaşanıyor. 

İl başkan adaylarından Şakir Genç ve Oğuz Yar'ın Ülkü Doğan lehine, Öztürk Keskin'in de Sinan Bezircilioğlu'nu destekleme kararıyla yarıştan çekildikleri süreçte TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan İzmir'de düzenlediği basın toplantısında Genel Başkan Meral Akşener'in tüm adaylara eşit mesafede olduğunu vurguladıkları açıklamalarda bulundu. 

MANİDAR PAYLAŞIM 
Toplantı sonrası gündeme bu kez bir paylaşım damga vurdu. Kulislerde il başkanlığı yarışında Bezircilioğlu'nu desteklediği ileri sürülen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ömer Karakaş, Genel Başkan Akşener ile baş başa bir toplantı yaptığı fotoğrafı paylaşarak, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, illerimizde devam eden kongrelerimizle ilgili bilgi arz ettim. Kendisinin talimatlarını aldım. Güç ve moral buldum" mesajını verdi. 

Karakaş'ın paylaşımı kulislerde Doğan'ı desteklediği ileri sürülen Dervişoğlu'nun genel başkan yardımcılarıyla yaptığı İzmir mesaisi ve verilen mesajlara bir yanıt olarak yorumlandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum