İstasyonaltı Mahallesinin Yollarında Değişim Başlıyor

Turgutlu Belediyesi, İstasyonaltı Mahallesinde yolların yenilenmesi ve mahallenin yeni prestij caddelerine kavuşması için yapılan ihalenin sonuçlanması neticesinde çalışmalara başlayacak.

İstasyonaltı Mahallesinin Yollarında Değişim Başlıyor
12 Temmuz 2023 - 15:55
İstasyonaltı Mahallesini ziyaret eden ve çalışmaların öncesinde inceleme turu yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,”İstasyonaltı Mahallemizde değişim başlıyor. Herkesin unuttuğu İstasyonaltı Mahallemiz hak ettiği yatırımı alıyor, kentimizin dört bir yanı güzelleşiyor” dedi.

Turgutlu Belediyesi, İstasyonaltı Mahallesinde yol sorunlarını çözüme kavuşturmak ve mahalle sakinlerine uzun yıllardan sonra rahat bir nefes aldırabilmek adına gerekli adımları attı. Geçtiğimiz günlerde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan “Parke Taşı ve Beton Bordür Taşı Döşeme İşçiliği” ihalesi sonuçlandı. Söz konusu ihalenin sonuçlanmasıyla birlikte öncelikle yol kaldırma çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce yapılacak. Ardından altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların tamamı yenilenecek. Çalışmalar kapsamında 38 bin 920 m2 yol, 12 bin 600 m2 kaldırım olmak üzere toplam 51 bin 520 m2 parke taşı, 13 bin 500 m ise bordür taşı döşenecek.

İstasyonaltı Mahallesine iki yeni prestij caddesi
İstasyonaltı Mahallesine yeni bir görünüm kazandıracak ve yol sorunlarını ortadan kaldıracak çalışmalar neticesinde Kervan Yolu ve Kooperatif Sokak prestij caddesi olacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İstasyonaltı Mahallesini ziyaret ederek bu hafta içerisinde başlanması planlanan yol yenileme çalışmaları öncesinde incelemelerde bulundu. Çalışmaların yapılacağı sokakları titizlikle inceleyen Başkan Çetin Akın, süreç hakkında Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ve teknik ekipten bilgi aldı. Başkan Çetin Akın aynı zamanda mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu.

“Herkesin unuttuğu İstasyonaltı Mahallemiz hak ettiği yatırımı alıyor
İstasyonaltı Mahallesinin hak ettiği yatırımı aldığını belirten Başkan Çetin Akın, “İstasyonaltı Mahallemizde değişim başlıyor. İhalemiz sonuçlandı, İstasyonaltı Mahallemiz prestij caddelerine kavuşuyor. Muhtelif sokaklardaki yenileme çalışmaları ile mahallemiz modern bir görüntüye kavuşacak. Herkesin unuttuğu İstasyonaltı Mahallemiz hak ettiği yatırımı alıyor, kentimizin dört bir yanı güzelleşiyor” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum