"İş Dünyası - 100 İlin Zirvesi - 3", İzmir'de Gerçekleşecek

Türkiye ile Azerbaycan arasındaki sanayi, ekonomi, ticaret ve diğer alanlardaki yatırım fırsatlarının geliştirilmesini amaçlayan "İş Dünyası - 100 İlin Zirvesi - 3" etkinliği İzmir'de gerçekleşecek. Etkinlik, 18 Nisan tarihinde düzenlenecek ve önemli işbirliklerine zemin hazırlayacak.

"İş Dünyası - 100 İlin Zirvesi - 3", İzmir'de Gerçekleşecek
08 Nisan 2024 - 16:14

İzmir'de gerçekleştirilecek olan bu zirve, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki iş ilişkilerini güçlendirme amacı güdüyor. Etkinlik, her iki ülkenin sanayi, ekonomi ve ticaret alanlarındaki potansiyellerini gözler önüne sererek, yatırımcıları bir araya getirecek.

"Iş Dünyası - 100 İlin Zirvesi"nde, Türkiye ve Azerbaycanlı işletmeler arasında işbirliği fırsatları değerlendirilecek, sektörel deneyimler paylaşılacak ve yeni ortaklıkların temelleri atılacak.

Bu önemli etkinlik, İzmir Ticaret Odası ve diğer önemli kuruluşların işbirliğiyle gerçekleştirilecek. İzmir'de düzenlenecek olan "İş Dünyası - 100 İlin Zirvesi", bölgedeki iş dünyasını ve yatırımcıları bir araya getirerek, bölgesel kalkınmaya önemli katkılar sağlayacak.

18-19 Nisan tarihlerinde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Gelişimi Ajansı (KOBİA), Azerbaycan Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve İzmir Ticaret Odası'nın resmi işbirliğiyle, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği Derneği'nin (KOBSKA) organizasyonuyla "İş Dünyası - 100 Yılın Zirvesi 3" iş forumu düzenlenecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum