İrfan Önal, Bingöllülerle buluştu: Bütün sorunları çözmeye talibiz!

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, İzmir Bingöllüler Derneği buluşmasına katıldı. CHP’li İrfan Önal, “Büyükşehir belediye başkanımızla beraber bütün sorunları çözmeye talibiz” dedi

İrfan Önal, Bingöllülerle buluştu: Bütün sorunları çözmeye talibiz!
12 Şubat 2024 - 10:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal saha çalışmaları kapsamında İzmir Bingöllüler Derneği’nin düzenlediği dayanışma toplantısına katıldı. Buluşmaya  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkan Adayı  Nilüfer Çınarlı Mutlu, Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki ve Karabağlar Belediye Başkan Adayı Emine Helil İnay Kınay da  katıldı.

Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal yaptığı konuşmada bütün sorunları çözeceklerinin altını çizerek şunları söyledi: “Bizler doğduğumuz yerlerden doyduğumuz topraklarda yaşam kurmuş ve bu yaşamı birlikte bugün idame ettiren insanlarız. Ben kendi adıma Bayraklı Belediye Başkan adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden hizmet noktasında bayrağı daha ileriye taşımaya sizlerin desteğiyle söz veriyorum. Büyükşehir belediye başkanımızla beraber bütün sorunları çözmeye talibiz. Bu noktada da arkadaşlar dayanışmanız bizim için önemli. Desteğiniz bizim için önemli.”

 

‘SİZLERLE BAŞARACAĞIZ’

Sorunları çözmek için geleceğini belirten Tugay, “Dernek  Başkanım biraz önce derneğin faaliyetlerinden bahsedince anladım ki aslında yaptığı sosyal yardım çalışmalarıyla bir dernekten çok daha fazlası Bingöllüler Derneği. Ne mutlu dedim... Ne mutlu ki böyle değerli aktif  ülkemizde pek çok insanın yardımına koşan  insanları birlikte tutan  bu tür etkinliklerle bir araya getirip boşlukları pekiştiren böylesine güzel sivil toplum kuruluşları var. Ne mutlu ki dedim İzmir böyle kurumlara ve Türkiye böyle kurumlara şahip. Ne mutlu ki böyle güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bizler önümüzdeki 5 yıl için İzmir’imizin büyükşehiriyle, ilçeleriyle belediyesini yönetmek üzere aday olarak yola çıktık. Desteğinizi alacağımızı umuyoruz. Sonraki dönemde de bizim Bingöllüler Derneği de, diğer dernekler de göz bebeğimiz olacak. Yaptığınız her faaliyette yanınızda olacağız. Hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız sizi.  Sizlerle başaracağız zorluklarla baş etmeyi.  Ben  mücadelede önderlik etmeye hazırım. Üzerime düşeni yapmaya hazırım. Arkadaşlarımızla biz yaşamımız boyunca kendimizi bu görevlere hazırladık. O yüzden önümüzdeki 5 yılın, İzmir için çok güzel bir 5 yıl olacağını, aydınlık olacağını söyleyebilirim size. Lütfen içiniz rahat olsun” diye konuştu.

İzmir Bingöllüler Derneği Başkanı Mehmet Emre Morsünbül ise, “Yerel yönetimlerde, sivil toplum kuruluşlarının önemini benimseyip, katılım sağlayan başkan adaylarımıza ve hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sivil toplum kuruluşlarının asıl amacı topluma çeşitli şekillerde fayda sağlamaktır. Sivil toplum kuruluşları, toplum içerisinde çok çeşitli konulardaki sorunlar ve çözüm önerileri geliştirerek bu doğrultuda faaliyet yürütürler. Dolayısıyla İzmir Bingöllüler Derneği olarak toplum içerisinde sorunlara, karınca kararınca çözüm bulmaya çalıştık. İhtiyaçlı ailelerimize erzak yardımında bulunduk. Taziye çadırları, masaları, mekanları satın alarak hemşehrilerimize taziye hizmetleri verdik. Toplumu bir araya getirmek, birlik duygusu kazandırmak için ilçe ilçe gezip bu ilçelerin merkezlerinde aşure etkinlikleri düzenledik. Gücümüz yettiğince öğrencilere burs verdik. Ekonomik olarak yanlarında olmaya çalıştık. Konser etkinlikleri düzenledik. Kadın istihdamı sağladık. Toplumun sorunlarına bir küçük belediyeymiş gibi çözüm bulmaya çalıştık” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum