İlk tadıma tam not

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi iş insanı Koçali Al ile Avrupa’nın Sucuk İmparatoru İlhan Bentürk ortaklığıyla üretilen Koçali Al  sucukları, ilk tadımı yapan İzmir Kitap Fuarı ziyaretçilerinden tam not aldı.

İlk tadıma tam not
25 Nisan 2024 - 12:58
Sucukları kendi çiftliklerinde kendi ürettikleri organik ürünlerle besledikleri danalardan yaptıklarını söyleyen Koçali Al, “günlük ortalama 500 ekmek arası ile kitap fuarı ziyaretçilerine tadım yaptırdık. Tadım yapanların övgüleri yeni tadımcıları, marketlerinde satmak isteyen iş insanlarını, franchise almak isteyen girişimcileri getirdi. Bu gelişmelerin yanı sıra günlük 500 kg civarı satışla kalitemiz kanıtlanmış oldu” dedi.
Soyadını taşıyan ve formülü kendine ait sucuklarla Avrupa’nın Sucuk İmparatoru olarak ün yaptığını söyleyen İlhan Bentürk ise, “ uzmanı olduğum sucuk üretimiyle ünvanıma ‘Türkiye’nin Sucuk İmparatoru’ ünvanını da eklemeyi hedefliyorum. Üretimde son derece kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Isıl işlem yerine sucuğun olgunlaşması için doğal yolları tercih ediyoruz. insanların gerçek sucuk yemelerini istiyoruz. ‘Koçali Al’ sucukları demek kalite demektir” dedi.  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum