Hemşehri Dernekleri Başkanlarından Başkan Çetin Akın ve Ekibine Teşekkür

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, hemşehri dernekleri başkanlarıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Hemşehri Dernekleri Başkanlarından Başkan Çetin Akın ve Ekibine Teşekkür
05 Ekim 2023 - 16:28
Başkan Çetin Akın, “Hemşehri Geceleri, gayet coşkulu geçti. İnşallah önümüzdeki yıl mazeret olmadan, yaptığımız işleri büyüterek hem ekonomik olarak hem de teknik olarak hakkını vererek daha güzel programlar yaparız” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve hemşehri dernekleri başkanları arasında belirli aralıklarla düzenlenen kahvaltı organizasyonu bu defa Orta Park Restoran’da yapıldı. Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde 13-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve yoğun ilgiyle takip edilen “Hemşehri Geceleri” etkinliğinden sonra ilk kez bir araya gelen Başkan Çetin Akın ve hemşehri dernekleri başkanları “Hemşehri Geceleri”ne dair değerlendirmelerde bulundu.

Dernek başkanlarından Başkan Akın’a özel hediye
Hemşehri Dernekleri Platformu adına dernek başkanları, kahvaltı organizasyonunun sonunda Başkan Çetin Akın’a özel dokuma halı hediyesini takdim etti. Dernek başkanları ayrıca Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen’e de hediye verdi.

“Yaptığımız işleri büyüterek, hem ekonomik olarak hem de teknik olarak hakkını vererek daha güzel programlar yaparız”
Başkan Çetin Akın, “Bu sene planımızda olmamasına rağmen ‘Hemşehri Geceleri’ organizasyonu çok güzel oldu. Dernek başkanlarımızın, belediye çalışanlarımızın katkıları, halkımızın katılımıyla gayet coşkulu geçti. Kazasız belasız olması da bizi ayrıca mutlu etti. İnşallah önümüzdeki yıl mazeret olmadan, yaptığımız işleri büyüterek hem ekonomik olarak hem de teknik olarak hakkını vererek daha güzel programlar yaparız. Belediye personelimizin de emekleri çok geçiyor. Yaptığımız organizasyonlarda gece gündüz demeden hep beraber güzel işlere imza atıyoruz” dedi.

Başkan Çetin Akın konuşmasında ayrıca Sanayi Çarşısı, Cuma Pazarı, yapımı tamamlanan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon, Ergenekon Mahallesi Kültür Sanat Merkezi, Selvilitepe Spor Salonu projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Orta Park Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Mithat Erden, Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum