Haydi Manisa

İlk maçında Portekiz ekibi Bakken Bears'ı mağlup eden yeşil-beyazlılar 19.00'da İsveç’ten Norrkoping Dolphins’i ağırlayacak. Salonun tamamen dolması bekleniyor.

Haydi Manisa
25 Ekim 2023 - 11:17

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin başarılı ekibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu ikinci maçında bugün İsveç ekibi Norrkoping Dolphins ile karşılaşacak. Muradiye Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa'da ilk sezonunda kayıpsız geçtiği eleme turunun ardından gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Bakken Bears'ı deplasmanda 82-76 mağlup etti. Grubun diğer karşılaşmasında Portekiz ekibi Porto, bugün TSİ 22.00'de Bakken Bears ile mücadele edecek.

TARAFTARA ÇAĞRI
Kulüp başkanı Bora Çaylan, taraftarlarının desteğiyle Avrupa'da bir zafere daha imza atacaklarına inandığını vurguladı. Hem Türkiye Ligi'nde hem de Avrupa'da sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını aktaran Çaylan, "Taraftarlarımızın desteğiyle evimizde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Onların desteğiyle daha da büyüyoruz. Bu maçta da tüm taraftarlarımızı, tüm Manisalıları Muradiye Spor Salonu'na davet ediyorum. Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılına denk geldiğimiz 29 Ekim haftasında salonumuzda bir şölen havası oluşturalım" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum