Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü
20 Mart 2024 - 12:02

SON HALİNE YORUM YAĞDI

 

ÜLKEYE GERİ DÖNDÜ


ÜLKEYE GERİ DÖNDÜ
Uzun zamandır Paris'te yaşayan güzel oyuncu ülkeye geri döndü. Erdem; '2018 yılından itibaren bana yurt dışından teklifler gelmeye başladı, orada sanat yönetmenliğine kadar ilerledim, Paris'te de ortalık biraz karışıktı, grevler falan vardı. 4 yılın ardından en iyi yerin burası olduğunu anladım, deneyimledim ve buraya geri geldim.' ifadelerini kullandı.

Şimdilerde 40 yaşında olan İpek Erdem kısa saçları ile dikkat çekti.

Ünlü ismin son haline sosyal medyada; 'Hala çok güzel', 'Yıllar yaramış', 'Nasıl güzelsin' gibi yorumlar yapıldı.

İpek Erdem eski futbolcu, teknik direktör Haluk Erdem ve desinatör, işletmeci Emine Akbaş'ın kızı olarak dünyaya geldi.

Yedi yaşında ilk gittiği tiyatro oyununda oyuncu olmaya karar veren İpek Erdem, 1995 yılında Bursa Belediye Konservatuvarı'ında Türk Sanat Müziği eğitimi aldı.

 



İlk oyunculuk eğitimini de 1996 yılında Bursa Devlet Tiyatrosuna bağlı Osmaniye Kültür Merkezinde aldı.

 



Okul arkadaşı Yıldız Asyalı'nın Gani Müjde ile tanıştırması ile Hayat Bilgisi dizisinde oynamaya başladı ve Barbie lakabı ile yıldızı parladı. Okul eğitimine önem verdiği için sonrasında okulunu engelleyecek teklifleri kabul etmedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum