Güzelbahçe 'Çat Kapı' Çalışmalarına Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay, Belediye Meclis üyesi adayları ve CHP İlçe Örgütü, alan çalışması yaptı, vatandaşlarla buluştu.

Güzelbahçe 'Çat Kapı' Çalışmalarına Başladı
23 Şubat 2024 - 11:10

31 Mart Yerel Seçimlerinde Güzelbahçe Adayı gösterilen Mustafa Günay, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, meclis üyesi adayları, İlçe örgütü, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala vatandaşlarla bir araya gelen Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay, Atatürk ve Çelebi Mahallelerinde çat kapı ziyaretleri düzenledi, vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Mahalleliyi sokakta, evlerinde, iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Mustafa Günay büyük ilgisiyle karşılandı. Kimi mahalleli penceresinden el salladı kimisi önüne keserek ‘ büyük başkan mahallemize hoş geldin’ deyip sarıldı. Mahalleli çocukların sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Günay çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tecrübemsiyle daha güzel işler yapacaklarını söyleyen Başkan Mustafa Günay, “ Biz sadece ilçenin yolunu, parkını yapmayacağız, çöpünü toplamayacağız aynı zamanda insanların gönüllerini yapacağız, sevgisini kazanacağız. Bugün Ahmet amca, Ayşe teyze bize kollarını açıp bizleri bağrına basıyorsa demek ki Güzelbahçe’de insanlarda karşılığımız var, bu insanlar bizlere severek ve isteyerek kucak açıyorlar. Çocuklar ‘Mustafa Amcamız gelmiş’ deyip koşup bizlere sarılıyorsa çocuklarımız için bir gelecek kurma hayalini şimdi den oluşturmaya başlamışız.

Biz Güzelbahçe’nin genci, yaşlısı, çocuğu, kadını, erkeği, birlikte yaşamamız gereken can dostlarımız için güzel işler yapacağız. 31 Mart akşamı Güzelbahçe’yi İzmir’in birincisi yapmak için var gücümüzle Örgütümüz, meclis üyelerimizle çalışmaya son güne kadar devam edeceğiz. Her şey daha güzel bir Güzelbahçe için. İşimiz de gücümüzde Güzelbahçe olacak” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum