Göztepe tam gaz

Göz-Göz, Keçiörengücü’nü yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı, Play-Off’a yerleşti. Performansıyla çıkışa geçen sarı-kırmızılılar, direkt rakibini de yenmeyi başardı. Atınç ve Mamah'ın gollerine Melih ve Caner cevap verdi. Son sözü Mihojevic söyledi. Bodrum'un da kaybetmesiyle Göz-Göz rahatladı.

Göztepe tam gaz
12 Nisan 2023 - 07:35

Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Göztepe, en önemli rakiplerinden Keçiörengücü'nü deplasmanda yenerek Play-Off hattına girmeyi başardı: 2-3. Göz-Göz maça hızlı başladı. Sarı-kırmızılılar, 10'uncu dakikada öne geçti. Sağ taraftan İsmail'in kullandığı köşe vuruşunda Kvasina'nın topuğuyla dokunduğu topla buluşan Atınç düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1. 45+4'te maçın en tartışmalı pozisyonlarından biri yaşandı. Sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde Hikmet rakibi Muharrem'den önce topa müdahale etti ancak yerde kaldı. Hakem Çağdaş Altay penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için İsmail hazırlık yaparken, VAR'dan gelen uyarı üzerine Çağdaş Altay pozisyonu izledi ve penaltı kararını iptal etti. İlk yarı bu pozisyonla sona erdi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI
Göztepe ikinci yarıya da iyi başladı. 52'de uzun gönderilen topu Kvasina savunma arkasına indirdi. İki Keçiörengüçlü oyuncu anlaşamayınca Mamah araya girdi. Topu taşıyan Nijeryalı forvet, hem kaleciden hem de defanstan şık bir çalımla sıyrılarak meşin yuvarlağı boş kaleye yolladı: 0-2. 57'nci dakikada ev sahibi takımın atağında ceza sahası önünde topla buluşan Melih'in şutu üst direkten geri geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum