Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu'ndan Karabağlar Ziyareti  

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Yankı Bağcıoğlu, seçim çalışmalarına destek amacıyla Karabağlar’a geldi. Kınay ile Basın Sitesi’nde emekli subay ve astsubaylar ile bir araya geldiği toplantıda Bağcıoğlu, yaklaşan yerel seçime yönelik mesajlar verdi.  

Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu'ndan Karabağlar Ziyareti  
29 Şubat 2024 - 09:34
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi Yankı Bağcıoğlu, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay ile Basın Sitesi’nde mahalledeki emekli subay ve astsubaylarla toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında konuşuldu.

 
İlk olarak savunma sanayi sahiplenilecek
Bu dostane ortamda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bağcıoğlu, Genel Başkan Özgür Özel’in selam ve sevgilerini getirdiğini ifade ederek her türlü desteğin Karabağlar için sağlanacağını söyledi. Milli Savunma Faaliyetlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu belirten Bağcıoğlu, gölge kabinede de Milli Savunma Bakanı olan Bağcıoğlu Cumhuriyetin ilk yıllarından beri savunma sanayine yönelik çalışma ve gelişmelerden bahsederek, bugün yapılan çalışmaların geçmişten gelen çalışmaların sonucu olduğunu ifade etti.

Askerlerimiz, şehit ve gazilerimizin sorunları üzerine değerlendirmeler yapan Bağcıoğlu, vatana sahip çıkanlara minnet borcumuzu tekrar hatırlatarak, İsrail’e her gün gemiler götüren, Uluslararası Adalet Divanına başvuran Afrika ülkesi kadar bile olamadığımız bir hükümete karşı, terörle mücadele adı altında yaşanan kayıplarımıza karşı ordumuzun, şehit ailelerimize sahip çıkacağımızın mesajını verdi.
 ​​​​​​​
Desteğe hazırız, sizin yanınızdayız
Karabağlar’da yürütülen seçim çalışmalarına ilişkin konuşan Bağcıoğlu, “Biz her türlü faaliyetlerde desteğe hazırız, sizin yanınızdayız” dedi. Karabağlar’da seçim sonuçlarından umutlu olduğunu belirten Bağcıoğlu, Genel Merkez ve ilçe örgütleriyle birlikte yürütülecek projelerden bahsetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum