Geçmişin Mirasıyla Geleceğin Balçovasını Hep Birlikte Yaşatacağız

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit’in, Cumhuriyet meydanında düzenlediği Ramazan Şenliği, yoğun katılımla gerçekleşti. Semazen, sihirbaz, ateş, palyaço, tahta bacak, Hacivat ve Karagöz gösterilerinden oluşan etkinlikte, pamuk şeker, macun, lokma, patlamış mısır, şerbette ikram edildi.

Geçmişin Mirasıyla Geleceğin Balçovasını Hep Birlikte Yaşatacağız
25 Mart 2024 - 10:51

Çok Çalışacağım

Ramazan şenliği için alanda toplanan vatandaşlar, etkinliğe çocuklarıyla birlikte katıldı. Semazen gösterisiyle başlayan şenlikte konuşma gerçekleştiren Onur Yiğit, ‘’Ramazan Şenliklerini nostalji tadında yaşayarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, büyüklerimizin ve bizim nasıl Ramazan şenliği yaşadığımızı görmelerini istedik.

31 Mart’ta desteklerinizle birlikte, belediye başkanı seçildiğimde, görev sürem boyunca her ramazan ayında, şenliğimizi gerçekleştireceğiz. Konserler, festivaller düzenleyeceğiz. Ekonomik durumdan dolayı zor durumda kalan komşularımızın, yükünü hafifletmek için, yeni kafeler ve sosyal tesisler açarak, maliyetine satışlar gerçekleştireceğim. Size buradan söz veriyorum. Çok çalışacağım. İyi gününüzde de, kötü gününüzde de yanınızda olacağım. Geçmişin mirasıyla, Geleceğin Balçova’sını hep birlikte yaşatacağız’’ diyerek sözlerini sonlandırdı

Şenliğin ardından, çocuklara top dağıtımı gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum