Ege Perla Pet Günleri'nde Buluşuyoruz!

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla patili dostlarımız ve sahiplerini harika bir etkinlik programına davet ediyor.

Ege Perla Pet Günleri'nde Buluşuyoruz!
12 Eylül 2023 - 13:04
Ege Perla, 16-17 Eylül tarihlerinde sizi ve sevimli patili dostlarınızı unutulmaz bir hafta sonuna davet ediyor! Farklı üreticilerin dostlarımızın sağlığı için ürettikleri ürünlerini ve hizmetlerini görebileceğiniz, köpek sporları uzmanı ve köpek oteli sahibi Bahadır Karabulut’un sporun faydalarını paylaşacağı bu özel etkinlikte yok yok!

12.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan bu ücretsiz etkinlikte, Bark Centrum’un da aralarında yer alacağı stantlar ve etkinliklerle, patili dostlarımızla eğlenerek öğrenmenin keyfine varacağız. Çocuklar Duymasın dizisinin unutulmaz ismi Melek Şahin ile sevimli dostlara özel tasarladığınız mama kapları ile patili dostlarınızı şımartıp resim atölyesinde onlara özel anılar biriktirebileceksiniz. Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Armağan Kirdeci ile sevimli patililerimizin sağlığı hakkında doğru bilinen yanlışları ve önemli bilgileri tartışacak, köpek oteli sahibi ile en şık patinin kimde olduğunu görmek için yarışacak, çocuklar, yetişkinler ve patili dostlarımız için eğlenceli yüz boyama aktivitelerinde buluşacağız. Evcil hayvan eğitmeni Figen Alphan ise; çocuklarla birlikte köpek eğitimi hakkında ipuçları verecek.

Minik dostlarımızın çok seveceği, patili etkinlik ve çok daha fazlası hakkında detaylı bilgileri; Ege Perla web sitesi, mobil uygulama ve sosyal medya hesaplarında bulabilirsiniz!
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum