Edep Yahu!

Artun Sucuoğlu yazdı...

Edep Yahu!
20 Aralık 2023 - 08:26
Yerel seçimler yaklaştıkça siyasette iyiden iyiye ısınıyor. Parti genel başkanlarının söylemleri pür dikkat takip edilirken, acaba kim aday olacak sorusu herkesin dilinde.

Tabii bu süreçte İzmir'de yerel yönetimlerde de kazan kaynıyor. Büyükşehirde ayrı, ilçelerde ayrı bir heyecanlı bekleyiş var.

Bu stresli süreçte siyasetin kirli yüzüde kendini gösteriyor. Bu sefer de yüzünü Menderes'te gösterdi. 

Rüşvet soruşturmasında görevden alınan ve hala mahkemesi süren Mustafa Kayalar'ın yerine seçimle başkanlığa gelen Erkan Özkan görevi sürdürüyor Menderes'te. 

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan göreve seçildiği günden itibaren yaptıklarıyla da herkesin takdirini topladı. Başarıyla yürüttüğü bu görevi 5 yıl daha sürdürmek için partisinden de aday adayı olduğunu açıkladı. İşte tam bu süreçtede rüşvet iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İddiayı ortaya atan ise Menderes'te bir işyeri açmak isteyen ancak arazinin tarla vasfı taşıması nedeniyle ruhsatı alamayan bir kişi.

Hal böyle olunca da kendince çamur at izi kalsın tavrıyla hareket ederek ortaya elinde hiçbir delil olmadan bu iddiaları ortaya serip gündemi meşgul etmiş durumda. 

Boş söylemlerle, delil olmadan ortaya atılan iddialarla siyasetin kirli yüzünü de kullanarak algı operasyonu yaratmanın derdine düştüğü açıkça ortada.

Çıkarlar uğruna bu kadar çirkinleşen kişiye ise söylenecek tek bir söz kalıyor, edep yahu!

YORUMLAR

  • 0 Yorum