Dikili, 27 Eylül'de Kültür Merkezine Kavuşuyor

Dikili Belediyesi öz kaynakları ile yapımı tamamlanan Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi, 27 Eylül Çarşamba günü kapılarını açıyor.

Dikili, 27 Eylül'de Kültür Merkezine Kavuşuyor
25 Eylül 2023 - 11:30

Cumhuriyet Mahallesi 304 Sokak’ta konumlanan 4395 m2 alana inşa edilen alt katı ticari alan olup giriş kısmında açık amfi,  üst katında  339 kişi oturma kapasiteli konferans salonu, fuaye alanı ve çok amaçlı salon bulunan kültür merkezi Dikili’nin sosyal ve kültürel yaşamına nefes olacak.

27 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün açılış konuşmaları ile başlayacak program kapsamında Özlem Kalmaz ve Nuri Aslan’ın eserlerinin yer alacağı resim sergisi açılışı gerçekleşecek ardından ülkemizin değerli isimleri piyano sanatçısı Gülsin Onay ve keman sanatçısı Erkin Onay resital sunacaklar.

Başkan Kırgöz: “Dikili’mizde büyük bir eksikliği daha giderdik.”

Göreve geldiği günden bu zamana kadar söz verdiği projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Festivaller, kültürel ve sanatsal etkinliklerle bütünleşen ilçemizin en büyük eksikliği kültür merkezinin olmamasıydı. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’mizi güzel Dikili’mize kazandırarak ilçemizdeki önemli bir eksikliği daha gidermiş olduk. Mutluyuz ve gururluyuz. Tüm vatandaşlarımızı 27 Eylül Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz açılış programımıza davet ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum