Demokrasinin ne olduğunu göstermemiz gereken bir dönemdeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Kavacık Köyü’nü ziyaret ederek başladı.

Demokrasinin ne olduğunu göstermemiz gereken bir dönemdeyiz
16 Mart 2024 - 14:03

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Kavacık Köyü Meydanı’nda köy sakinleri ile buluşarak başladı. Ülkenin geleceğinin tarımda olduğunu belirten Kınay, Kavacık’taki tarımsal desteklerin artırılarak devam edeceğini ifade etti.

Coğrafi işaretli olan Kavacık Üzümü’nün altını çizen Kınay, Üzüm Festivali’nin daha da genişletileceğini söyledi. Ulaşım sorununa yönelik çalışmalar gerçekleştirileceğini belirten Kınay, otobüs ve dolmuşlar gibi araçların seferlerini artırarak şehrin merkezine gidişi ve dönüşü kolaylaştırmak için projeler geliştireceklerini ifade etti. İşsizlik ve istihdam sorununa dikkat çeken Kınay, köyde yapılacak tesislerde köylü gençlerin çalışacağını söyleyerek bu sorunları çözmeye yönelik mücadele edeceklerini söyledi. Meydandaki sohbetin ardından Sınırlı Sorumlu Kavacık Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Adayı Kınay, burada köyün kadınları ile sohbet ederek ürettikleri ürünleri inceledi.

Demokrasinin ne olduğunu göstermemiz gereken bir dönemdeyiz

Kavacık Köyü ziyaretinin ardından Kınay, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği toplantısına katıldı. Karabağlar’ın Türkiye’nin tüm yansımasını içine aldığını belirten Kınay, siyaseti söylediği sözleri yaptığı işlerle arkasında bıraktığı bir ayak izi olarak gördüğünü belirtti. Kınay, “Söylediğimiz her söz, yaptığımız her iş bıraktığımız her iz siyasetin bir parçası. Ben hayatımın her döneminde Cumhuriyetimizin kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda kamudan ve halktan yana çalıştım, izler bıraktım. Şimdi Karabağlar'da çalışmalarımız ile sözümüzü izlerimizi İzmir’den ülkemize yayacağız” dedi. Herkesin sözünü yönetime katarak demokrasinin ne olduğunun gösterilmesi gereken bir dönemde olunduğunu belirten Kınay, yapılan planlamaların hayata geçirileceğini ifade etti.

Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde iftar yaptı

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği toplantısının ardından iftar için Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’ne giden Kınay, Yılmaz Ailesi’nin evinde iftar yaptı. Ev sahiplikleri ve güler yüzleri için aileye teşekkür den Kınay, iftar sonrasında Girişgen Ailesi’nin evini ziyaret etti. Ailelerle sohbet eden Başkan Adayı Kınay, gençler, çocuklar ve kadınlar için sosyal alanların oluşturulacağını ifade ederek Karabağlar’da saat göz etmeden insanların sokakta, parklarda oturup aileleriyle sohbet edebileceği bir dönüşüm gerçekleştireceklerini ifade etti. Sohbetin ardından Mynar Life Site sakinleriyle buluştu. Mahallenin sorunlarının ve gerçekleştirilecek sorunların konuşulduğu buluşmada Kınay, kurulacak komisyonlarla mahallelerin sorunlarını ortak yönetim anlayışıyla yöneteceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum