Danışılamayan Basın Danışmanı...

Artun Sucuoğlu yazdı...

Danışılamayan Basın Danışmanı...
10 Nisan 2023 - 09:14
Karabağlar belediyesinin basın danışmanına her yolu denememe rağmen ulaşamadım.

Cumartesi günü siteden kısa bir mesaj yazıp paylaşım yaptığım, ''Her yolu deneyip ulaşamadığım'' diye belirttiğim belediye basın danışmanı arkadaşımız dışında neredeyse tüm basın danışmanları espri ile karışık ''Ben miyim?'' diye geri dönüş yapmışken, maalesef o arkadaşıma yine ulaşamadım. Acaba hata bende mi diye kendi kendime yorum yaptım ve sonunda bu işi yapan meslektaşlarıma sordum: ''Siz arayınca görüşebiliyor musunuz?''. Ama maalesef ne telefon ne de mesajlara geri dönüş yapmadığını duydum ve dedim ki hata bende değilmiş.

Gazetecinin; şehrin belediye ile ilgili bir sorununu görüp ya da bir ihbar alıp doğruluğunu teyit etmesi için kimi araması lazım? Belediye başkanını mı? Ya da muhatabı olan, bu iş için görevlendirilmiş belediye basın danışmanını mı? Yandaş medyanın yaptığı gibi direkt haber yapmak mı gerek?
 
Geçen hafta bir vatandaşın bana ilettiği bir sorun için Karabağlar Belediyesi’nden bir teyit almam gerekti. Basın danışmanı arkadaşı iki kez arayıp mesaj atmama rağmen ortalık kapı duvar. Şimdi ben bu haberi yazsam ben mi suçluyum, telefonu açmayan basın danışmanı mı?
Neyse bu hafta Karabağlar ilçesi konusunu yazalım artık..

YORUMLAR

  • 0 Yorum