Cumhur İttifakı Adayı Çerçi Vatandaştan Yoğun İlgi Görüyor

Emlakdere Ve Kayapınar İstikrar İstiyor

Cumhur İttifakı Adayı Çerçi Vatandaştan Yoğun İlgi Görüyor
02 Mart 2024 - 15:06
Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Emlakdere ve Kayapınar ziyaretlerinde meşalelerle karşılandı. Vatandaşlar önümüzdeki dönemde belediyecilik hizmetinde istikrarın devam etmesi için Mehmet Çerçi’ye destek sözü verdi.

Yunusemre Belediye başkanlığı döneminde ilçede vizyon projelere imza atan ve halkın gönlünü fethederek bir dönem daha belediye başkanlığı konusunda tekrar aday gösterilen Cumhur İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gece-gündüz demeden her gün birçok mahalleyi ziyaret eden Cumhur İttifakı’nın adayı Çerçi, AK Parti İlçe Başkanı İlcan Durmaz ile birlikte Kayapınar ve Emlakdere mahallelerini ziyaret etti. İki mahallede meşalelerle karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Çerçi’ye mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar, sorunlarını dinleyen Çerçi’ye 10 yıllık süreç içerisinde mahallelere yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederken, belediyecilik hizmetlerinde istikrarın devamı için destek sözü verdi.

“TALEPLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADIK”
İlk olarak Kayapınar Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen Mehmet Çerçi, mahalleye başkanlığı süresince yapılan yatırımları anlattı. Çerçi, “Kayapınar Mahallemizde de vatandaşlarımızın taleplerini karşılıksız bırakmadık. 10 yıllık sürede Kayapınar’da yollarda parke çalışmasını tamamlarken, taziye evi ve düğün salonu yaptık. Mahallemize bir halı saha  kazandırdık. Mahallemizde park ve bahçelerimizi yenilerken, vatandaşlarımıza 353 fidan, 4 arı kovanı dağıtımı yaptık. Bin ağacımıza ise aşılama çalışması gerçekleştirdik. Sosyal belediyecilik anlamında mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerimizi de unutmayarak, ramazan kolisi, kurban eti, kömür, gıda kolisi, bebek bezi yardımında bulunduk. Öğrencilerimize kırtasiye ve okul forması desteği verdik. Her zaman söylediğimiz gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Vatandaşlarımızın hiçbir talebine kulak tıkamadık ve anında çözüme ulaştırdık.”

“HİZMET BİZİM İŞİMİZ”
Cumhur İttifakı’nın Adayı Çerçi, Kayapınar’ın ardından Emlakdere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Çerçi yaptığı konuşmada mahalleye yapılan yatırımları şu sözlerle anlattı: “Hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçemizdeki tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmek için büyük gayret gösterdik. AK Parti Belediyecilik hizmet belediyeciliğidir. Biz vatandaşımıza hizmet için varız. Çünkü hizmet bizim işimiz. 10 yıllık süreç içerisinde Emlakdere mahallemizdeki park ve bahçe alanlarını yeniledik. Ailelerimizin talebi üzerine mahallemize iki takım yeni oyun grubu montajı yaptık.


Mahalle içerisindeki yolların parke taşı döşedik ve Çapaçarık Türbesi’nde tamirat ile restorasyon çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın aileleriyle güzel vakit geçirmeleri için mahallemize piknik alanı kazandırdık. Gençlerimize halı sahası kazandırırken, köy meydanını, yeşil alanların ve park alanlarının aydınlatmasını yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ise kıyafet, ramazan kolisi, kurban eti, gıda ve kömür yardımında bulunduk. Hizmet belediyeciliğimizin yanında sosyal belediyecilik görevlerimizi de asla ihmal etmedik.


Öğrencilerimize kırtasiye ve forma yardımı, bebek sahibi olan ailelerimize bebek bezi yardımında bulunduk. Ayrıca sağlık hizmetlerimiz hasta bezi, hasta yatağı, engelli vatandaşlarımız için tekerlekli sandalye desteğinde bulunurken, mobil aracımız ile diş taraması ve sağlık hizmetleri verdik. Hedefimiz hizmetlerimizin bundan sonra artarak devam etmesi. Yunusemre halkımızın desteğiyle yerel seçimlerden sonra tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz aralıksız devam edeceğine inanıyorum.” Cumhur İttifakı’nın adayı Çerçi konuşmasını ardından vatandaşlardan gelen talepleri tek tek dinledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum