Çukur dizisinin Ersoy'u Mehmet Yılmaz Ak'ın itirafı olay oldu!

Daha önce Yargı'da Savcı Pars rolüyle hafızlara kazınan Mehmet Yılmaz Ak şimdi de Bahar'da Timur karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu katıldığı bir programda çektiği bir sahne yüzünden bayıldığını itiraf etti.

Çukur dizisinin Ersoy'u Mehmet Yılmaz Ak'ın itirafı olay oldu!
16 Mart 2024 - 08:53

Oyuncu Mehmet Yılmaz Ak sosyal medya paylaşımları ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme geliyor.

"AYAKLARIMDAN ASIN DEDİM"

 

Yargı dizisindeki Savcı Pars rolüyle hafızalara kazınan Mehmet Yılmaz Ak, son zamanların en popüler oyuncuları arasında yer alıyor.

Yargı'dan kötü bir sonla ayrılan Ak güzel bir diziyle yeniden seyircilerin karşısına çıktı. Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar isimli dizide Ak, Doktor Timur rolüne hayat veriyor.

Dizideki rolü çok konuşulan oyuncuya sosyal medyada yorum yağıyor. 

Mehmet Yılmaz Ak yıllar önce Çukur'da Ersoy karakterine hayat vermişti.  Yıllar sonra ünlü oyuncudan Çukur'daki bir sahneyle ilgili bir itiraf geldi.

İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan Ak, Çukur'da vince asıldığı sahnede bayıldığını anlattı.

 

Ak, "Son bölümde beni vince asacaklar ve ben öleceğim. Yükseklik korkusu var. Siz bu işin ne kadar ehlisiniz dedim. Biz sertifikalıyız dediler. İp koparsa ne olur dedim. Bizim ipimiz kopmaz dediler. Kapris yapıyor demesinler diye beni tersten vince asın dedim. Ters durursam bir şey olmayacağını düşündüm. 4 dakika sürdü çekim 5'inci dakikada bayıldım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum