Çocuklar Bu Oyunu Çok Sevdi

Yunusemre Kent Tiyatrosu oyuncularının sahneye koyduğu “Sevimli Müzisyenler Hiç Kişilik Orkestra” isimli tiyatro oyunu, küçük tiyatroseverlerden tam not aldı.

Çocuklar Bu Oyunu Çok Sevdi
22 Ocak 2024 - 17:39

Kültür ve sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Yunusemre Belediyesi, öğrencilerin ara tatillerini en güzel şekilde değerlendirmesi için Yunusemre Kent Tiyatrosu‘nun sahneye koyduğu “Sevimli Müzisyenler Hiç Kişilik Orkestra” tiyatro oyununu izleyici ile buluşturdu. Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen oyunda, ben duygusundan ziyade biz duygusunun önemine dikkat çekildi. Özgün hikayesini Emrecan Pancar’ın yazdığı, Yonca Gezgin ve Sabri Sür’ün düzenlediği tiyatro oyununun sonunda küçük tiyatroseverler, emeği geçenlere ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.


OYUN TARİHLERİ
 
Yunus Emre Millet Çarşısı’nda izleyici ile buluşan “Sevimli Müzisyenler Hiç Kişilik Orkestra” tiyatro oyunu 24 ve 26 Ocak tarihlerinde saat 14.00’de, 27 ve 28 Ocak’ta ise saat 12.00’de sahnelenecek. 30 Ocak, 1 Şubat ve 4 Şubat’ta 14.00’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum