Çocuklar Ara Tatilde Tiyatroya Doyacak

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Tiyatrosu’nun katkılarıyla “Sevimli Müzisyenler Hiç Kişilik Orkestra” isimli tiyatro oyunu Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda ücretsiz olarak sahne alacak. Yunusemre Belediyesi ara tatilde öğrencilerin tiyatroya doymasını sağlayacak.

Çocuklar Ara Tatilde Tiyatroya Doyacak
20 Ocak 2024 - 17:28

Yunusemre Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Yunusemre Kent Tiyatrosu’nun katkılarıyla “Sevimli Müzisyenler Hiç Kişilik Orkestra” tiyatro oyunu izleyici ile buluşacak. Öğrencilerin ara tatilde keyifle izleyeceği özgün hikayesini Emrecan Pancar’ın yazdığı, Yonca Gezgin ve Sabri Sür’ün düzenlediği tiyatro oyunu, ilk olarak 22 Ocak Pazartesi saat 14.00’de Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda sahnelenecek. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tüm vatandaşları ücretsiz olan tiyatro oyununa beklediklerini belirterek, ara tatilde çocuklara yönelik etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

OYUN TARİHLERİ

Yunus Emre Millet Çarşısı’nda izleyici ile buluşacak olan “Sevimli Müzisyenler Hiç Kişilik Orkestra” tiyatro oyunu 22, 24 ve 26 Ocak tarihlerinde saat 14.00’de, 27 ve 28 Ocak’ta ise saat 12.00’de sahnelenecek. 30 Ocak, 1 Şubat ve 4 Şubat’ta 14.00’de izleyiciyle buluşacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum