Çiğli Belediye Başkan Adayı Gökçekaya'dan ilk mesajlar ''Çiğli'nin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız''

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, isminin açıklanmasının ardından verdiği ilk mesajda güçlü bir dayanışma içinde, Çiğli'yi daha yaşanabilir ve daha güçlü bir ilçe haline getireceklerini söyleyerek, ‘’Çiğli’deki sorunları biliyoruz, yaşıyoruz, çözecek olan bizleriz. Eğitimden sağlığa, çevre düzenlemesinden kültür-sanat etkinliklerine kadar geniş bir perspektifte, Çiğli'nin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız.’’ dedi.

Çiğli Belediye Başkan Adayı Gökçekaya'dan ilk mesajlar ''Çiğli'nin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız''
29 Ocak 2024 - 10:46
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İzmir’de, hafta sonu yaptığı İlçe Belediye Başkan Aday tanıtım toplantısında, Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Gökçekaya, Çiğli’ye dair ilk mesajlarını verdi. Çiğli'yi daha yaşanabilir, daha güçlü ve birlikte büyüyecek bir yer haline getirme arzusunda olduğunu ifade eden AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, ‘’Çiğli, benim için sadece bir yer değil, aynı zamanda kök saldığım, çocukluğumu geçirdiğim ve ailemle birlikte büyüdüğüm topraklardır. Bu güzel ilçemizin sokaklarında yürüdüm, ekmeğimi kazandım ve dostluklar kurdum. Aynı zamanda çocuklarım için de bir evdir. Onlar da burada büyüdü, Çiğli'nin sokaklarında koşturup, parklarında oyunlar oynadı. Çiğli'nin geleceğini birlikte planlamak ve şekillendirmek istiyorum. Eğitimden sağlığa, çevre düzenlemesinden kültür-sanat etkinliklerine kadar geniş bir perspektifte, Çiğli'nin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız. Çiğli'de yaşayan her bireyin, her çocuğun en iyi imkanlara sahip olması için çaba göstermek benim öncelikli hedefimdir. Çiğli'mizin zengin kültürüne ve birbirinden değerli insanlarına olan sevgim, birlikte daha büyük başarılara imza atmamız için bir itici güç. Farklılıklarımızı birleştirip, güçlü bir dayanışma içinde, Çiğli'mizi daha güçlü bir ilçe haline getireceğiz.’’ dedi.


Çiğli'nin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız

‘’Çiğlili hemşehrilerimizin desteği ile birlikte ilerleyeceğiz.’’ diyen Gökçekaya, sözlerini şu şekilde devam etti, ‘’Çiğli'nin sorunlarını çözmek, ilçemize yeni bir soluk getirmek için yerel iktidarı da alarak, merkezi hükümetimizin de desteğini alacağız. Gözlerimizle gördüğümüz bir başarı hikayesi, sadece 5 kilometre ötede, Menemen'de yaşandı. Menemen'de yapılan hükümet yatırımları ve yerel yönetim işbirliği, ilçeyi adeta bir dönüşüme uğrattı. Bu başarı hikayesinin Çiğli için bir örnek olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan alacağımız destekle, Çiğli'nin de bu dönüşüme tanık olmasını sağlayacağımıza inancım tam. Çiğli'nin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.’’ dedi.


Vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sunmak için çalışacağız

Çiğli’nin sorunlarını bildiklerini ve sorunları bire bir yaşadıklarını ifade eden AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, ‘’Bizim dönemimizde, kentsel dönüşüm sorunlarına kökten çözümler üreteceğiz. Çiğli'nin kanseri olan Harmandalı Çöplüğü, sağlıklı bir çevre için atılacak adımlarla kalkacak. Ayrıca, Anadolu Caddesi'ndeki trafik sorununu kökten çözecek projeleri hayata geçireceğiz. Bu süreçte hemşehrilerimizin görüşleri ve önerileri bizim için çok kıymetli. Her birinin katkısıyla, Çiğli'mizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Bu güzel ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sunmak için çalışacağız.’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum