Çiçek'ten Miting Gibi Adaylık Başvurusu

CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı İlkay Çiçek, adaylık başvurusunu yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Çiçek'ten Miting Gibi Adaylık Başvurusu
27 Kasım 2023 - 10:47
Yerel seçimler için CHP’den aday adaylığını açıklayan Menderes Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek, adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Adaylık evraklarını CHP Menderes İlçe Başkanlığı’nda ilçe başkanı Hakan Karakurt’a veren Çiçek’i Menderesliler de yalnız bırakmadı. 
Sevenleri meydan da buluştu

Adaylık başvurusu öncesi Çiçek’i yalnız bırakmayan Menderesliler ilçe meydanında bir araya gelerek Çiçek’e destek verdi. Ailesi ve sevenleri başta olmak üzere meydanı dolduran vatandaşlar Çiçek’le beraber CHP Menderes İlçe Başkanlığı’na yürüdü. Çiçek, adaylık evraklarını alkışlar eşliğinde teslim etti. 
Menderes için

Menderes’in geleceğine katkı sunmak için yola çıktığını kaydeden CHP Menderes Aday Adayı, Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek, ‘’ Muhtarlık görevimiz sırasında başta mahallemiz olmak üzere ilçemiz genelinde ki sorunlar ve talepler ile yakından ilgilenme fırsatımız oldu. Bu süreçte de çok başarılı işlere imza attık. Güzel ilçemizde yaşayan, hizmet eden biri olarak hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Geldiğimiz noktada Menderes’imiz için sorumluluğumuzun daha büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de CHP’den Menderes Belediye Başkan Adaylığı için başvurumuzu gerçekleştirdik. İlçemizi geliştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Menderes bırakmak amacındayım. Bizi seven ve bize inanan herkese yanımızda oldukları için teşekkür ederim’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum