CHPli Buca İlçe Başkanı: "Buca için Yeni Bir Döneme Hazırız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı, ilçe örgütü ve Belediye Başkan Adayı olarak atanmasının ardından yaptığı açıklamada, Buca için yeni bir döneme hazır olduklarını belirtti.

CHPli Buca İlçe Başkanı: "Buca için Yeni Bir Döneme Hazırız!
31 Ocak 2024 - 10:17

Değerli Buca halkına seslenen CHP Buca İlçe Başkanı, partisinin ilçe binasında düzenlenen bir toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe örgütü, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının yanı sıra Belediye Başkan aday adaylarıyla bir araya gelerek, Buca için yeni bir döneme hazır olduklarını dile getirdi.


Başkan, Buca'nın yaşanabilir, dirençli ve sevgi dolu bir ilçe olması için çalışmaya başladıklarını belirterek, özellikle sosyal belediyecilik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Partisinin demokratik süreçler içinde bir araya gelerek aday belirleme sürecini tamamladıklarını ve Buca Belediye Başkan Adayı olarak genç bir ismi belirlediklerini ifade etti.

Ayrıca, partisinin Buca'daki güçlü örgüt yapısına vurgu yaparak, "Arkamda güç odakları, para babaları değil; Buca İlçe Örgütü ve Buca halkı var" dedi. Başkan, bu birlikteliğin kendisine güç verdiğini ve Buca için büyük hedeflere ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Buca İlçe Başkanı, seçim kampanyası boyunca sokak sokak, kapı kapı dolaşarak Buca halkına ulaşacaklarını ve partilerinin ideallerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan, "Yolumuz açık olsun, hep birlikte Buca için güzel günler inşa edelim" diyerek açıklamasını tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum