CHP'li Turan: "Her bir hemşehrimizin doğduğu yerde doyması için çok çalışacağız"

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan’ın saha çalışmaları merkez ve kırsal mahallelerde yüksek bir tempoyla devam ediyor.

CHP'li Turan: "Her bir hemşehrimizin doğduğu yerde doyması için çok çalışacağız"
13 Şubat 2024 - 14:31
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Pirinççi, Emirli, Kemenler, Ortaköy, Horzum ve Çamyayla mahallelerinde vatandaşlarla buluşan, Birgi’de pazaryeri ziyareti gerçekleştiren CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, son olarak konuk olduğu Gölcük (Zeytinlik) Mahallesi’nin gençleri tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Yoğun yağışa rağmen geniş katılımlı ve coşkulu bir seçim gezisine imza atan Turan, Süleyman Demirel Mahallesi’nde de kahvehane ziyaretinde vatandaşların sorularını yanıtlandırdı.

Ödemiş’in 99 mahallesinde yeni nesil belediyecilikle yeni bir sayfa açacaklarını belirten Turan, “Bozdağlar’dan Aydın Dağları’na dek hemşehrilerimize hedeflerimizi anlatıyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Her bir hemşehrimizin doğduğu yerde doyması, mutlu olması, üreticimizin üretimden kopmaması için için durmadan dinlenmeden çok çalışacağız. Merkezin ve kırsalın talepleri, beklentisi belli. Bu anlamda hem var olan iyi uygulamalarımızın daha da etkin şekilde sürmesi hem de yenilikçi bir bakış açısının sahada da hayat bulması bizim önceliğimiz olacak. Parklarıyla, meydanlarıyla, caddeleriyle pırıl pırıl bir Ödemiş’in yanı sıra hem üretime hem de gençlerimize yeni iş alanı olacak alanlara yönelik projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Turizmin Ödemiş ekonomisindeki payını büyütmemiz gerekiyor. Ödemiş’te ürettiklerimizi katma değerli ürünler halinde buradan göndermemiz gerekiyor.

“BU RAKAMLAR YABANCI OLDUĞUMUZ RAKAMLAR DEĞİL”
Ekonomi konusunda da dersimize en iyi şekilde çalıştık. Ödemiş Belediyemizin 2024 bütçesi 900 milyon lira, 19 yıl boyunca Başkanlık görevinde bulunduğum Adagüme Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin bütçesi de 700 milyon lira. Ekonomi anlayışımız ve bu alandaki tecrübemiz kartvizitle sınırlı değil. Bu rakamlar da yabancı olduğumuz rakamlar değil. Doğru planlamayla her kuruşu Ödemişliler için en iyi şekilde değerlendirerek hedeflerimize yere sağlam basarak ilerleyeceğiz. Üreticimizin üretimden kopmayacağı, gençlerimizin yeni iş alanlarına kavuşacağı bir yerelde kalkınma öyküsünü hep beraber yazacağız. Ödemiş için atacağımız her adımda da Ödemişlilerin karar alma süreçlerine etkin katılımını sağlayacağız.


Gittiğimiz her mahallede hemşehrilerimize bu hedeflerimizi anlatmanın yanında hemşehrilerimizin bizlere olan ilgisi ve sordukları soruları yanıtlandırıyor olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum. Ülkece ekonomik olarak zor bir dönemden geçsek de insanlarımızın umudunun değişimde saklı olduğunu görüyoruz. Projelerimizi ve hedeflerimizi adım adım paylaştıkça Ödemiş’e olan sevgimizi, Ödemişli çocuklarımız ve gençlerimiz için hayallerimizi en iyi şekilde aktarmış olacağımıza inanıyorum. Hep birlikte başaracağız” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum