CHP'li Çiçek Üreticileri Unutmadı

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, açıkladığı projelerinde üreticilere ayrı bir sayfa açtı.

CHP'li Çiçek Üreticileri Unutmadı
29 Mart 2024 - 10:46

Menderes’in geleceğine katkı sunacak projeleriyle dikkat çeken CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, tarım sektörünün gelişmesine yönelik projelerini açıkladı. Çiçek, üreticilerin ekmeğini büyütecek projeleri kısa sürede hayata geçirecek.

Soğuk hava deposu

Soğuk hava deposu kurularak ürünün 12 ay boyunca yurtiçi ve yurtdışı pazarına sunulması imkanı sağlanacak. Kooperatifler ile uyumlu çalışarak ürünlerin marka haline getirilmesi için adım atılacak. Sulama kanalı olmayan köylere yeni hatlar kurulacak.

Çiçek mezatı

Altıntepe Mahallesine kesme çiçek sektörüne büyük katkı sağlayacak çiçek mezatı kazandırılacak. Üreticilerin ihtiyaç duyduğu noktalarda üretim yolları açılacak. İhtiyaç duyan üreticimize ücretsiz kiralama ile araç ve ekipman desteği verilecek.

Üretim yolları

Üreticilerin ihtiyaç duyduğu noktalarda üretim yolları açılacak. Aydınlatma sıkıntısı yaşanan tüm noktalarda aydınlatma çalışması gerçekleştirilecek.

‘’Bereketi artıracağız’’

Menderes’in veri mli toprakları için önemli projeler belirlediklerini kaydeden CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ İlçemizin her kesimine yönelik hazırladığımız projelerle yeni döneme hazırız. Bereketli topraklarımızın bereketini artırmak, üreticilerimizin sesi olmak adına da projelerimizi belirledik. Çiftçimizin yüzünü güldürecek ve bereketini artıracak hizmetlerimizi göreve geldiğimizde hızlı şekilde hayata geçireceğiz.’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum