CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Mutlu, seçmene çağrıda bulunarak sandığa gitmelerini istedi.

CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu oyunu kullandı
31 Mart 2024 - 10:56

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Başkan Adayı Mutlu, eşi Necip Mutlu, oğlu Tan Mutlu ve ablası Çiğdem Özmen ile birlikte oyunu kullanmak için Konak'taki İzmir Atatürk Lisesi'ne geldi. Oy kullanacağı sınıfa giren Mutlu, sandık görevlileri ile tek tek tokalaşarak "Hayırlı olsun" dileklerinde bulundu. 1285 nolu sandıkta oy kullanan Mutlu, bir süre vatandaşlarla birlikte sıra bekledi.

GÜNÜN SONUNDA HERKES MUTLU OLSUN

Oyunu kullandıktan sonra seçime yönelik değerlendirmede bulunan Mutlu, aydınlık yarınlar için herkesin sandığa giderek oy kullanmasını istedi. Mutlu, "Güzel bir pazar sabahında eşim ve oğlumla birlikte oyumuzu kullandık. Yoğun bir süreci bugün itibariyle geride bırakıyoruz. Adaylık süreci boyunca mahallelerimizi adım adım gezdik ve komşularımızın taleplerine kulak verdik. Konak için hazırladığımız projeleri ve vizyonumuzu anlattık. Bugün hepimiz geleceğimiz için oy kullanıyoruz. Hepimiz sandıklara giderek oyumuzu mutlaka kullanmalıyız. Çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için oyumuzu kullanalım. Şehrimiz ve Konak için hayırlı uğurlu olsun. Demokrasinin olduğu, herkesin mutlu olduğu bir Konak umut ediyorum. Günün sonunda herkes mutlu olsun, Konak mutlu olsun. Gelin yaşamınıza ve kentinize sahip çıkın" ifadelerini kullandı.

Mutlu'nun ardından eşi Necip Mutlu ve oğlu Tan Mutlu da aynı sandıkta oy kullandı. Başkan Adayı Mutlu, oy kullanımının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum